Translate

четвъртък, 29 май 2014 г.

Как да привлечете бързи пари за финансиране на свое бизнес начинание?

Финансиране на бизнес начинание.

Как да привлечете бързи пари, от които се нуждаете за финансиране, при започване на самостоятелно бизнес начинание? Как да намерите пари за развитие на своята идея? Ако Вие разполагате с добра идея за бизнес и сте интусиазирани да я приведете в действие, но това което не Ви достига са парите за стартиране.  Стартовият капитал е препъни камъка за повечето начинаещи предприемачи.

Свободни пари.

Може би това, което не знаете е, че около Вас има предостатъчно свободни пари, чакащи някой да ги вземе, а ключът към намирането на пари за всеки бизнес може да се обобщи с една дума: Подготовка! Но каква да бъде тя? Ако вече сте се уморили от попълването на всевъзможни бланки за кредити и от постоянните откази да ви се отпусне такъв (даже и заради лошо кредитно минало) ние ви предлагаме няколко чудесни и лесни решния.

Гаражна разпродажба.

Първото място, където можете да потърсите финансиране е Вашия дом. Ако сте като повечето хора, със сигурност сте си купували доста вещи, инструменти, уреди и други неща, които сега от години събират прах по килери, мазета и тавани. Направете списък на вещите, от които не се нуждаете и организирайте гаражна разпродажба. Направете го грамотно и резултатно. Изгответе рекламни листовки и мини афижи на копирма машина и ги ралепете из квартала.

Дялово финансиране от съдружници.

Повечето хора остават приятно изненадани от това колко бързи пари могат да изкарат по този начин в почивните дни. След това се обърнете към Ваши роднини или към най-близките си приятели, които Ви вярват и искат да Ви видят преуспяващи. Предложете им да Ви финансират срещу дял от печалбата Ви. Обърнете се също и към хора, които вярват в личните Ви качества или потърсете членство в кооперациите, които отпускат микрокредити на своите членове по нарастваща схема.

Програми за рисково финансиране.

Информация по други програми за рисково финансиране можете да потърсите и в местните клонове на Търговско-промишлената палата или Индустриалната стопанска асоциация. Няма значение дали в момента имате други дългове или кредитни проблеми. Използувайки тези проверени схеми за бързо привличане на пари, няма да се унижавате, молейки познати и роднини да ви стават гаранти.

Това са схеми е използувани отдавна без да им се дава излишна гласност. Те са неконвенциални, но изцяло законни. Така ще получите бързи пари, от които се нуждаете за финансиране на свое самостоятелно бизнес начинание, без да се налага да се изправяте лице в лице с някой запечен банков чиновник. Възползвайте се веднага!

6 коментара:

  1. Ако сте се оказали в ситуация, когато срочно Ви трябват бързи пари, може да се окаже, че Вашата официална кредитна история е отрицателна и ще Ви е трудно да се възползвате от банково кредитиране. В този случай на помощ идват различните оферти за бързо и лесно финансиране, чрез отпускането на различни видове заем, но естествено и условията по-тях са значително по-сурови. Така че внимателно обмисляйте конкретната си ситуация, за да не се окажете от ситуация на „бързи пари" или „лесен заем" в ситуация на „трудно" връщане на парите и лихвите по тях със съпътстващите я неприятни последици.

    ОтговорИзтриване
  2. В редица случаи „бързите пари" са постижим вариант, стига да сте наясно кое е законно и кое не, и да избягвате законните, но твърде заробващи по отношение на лихва и такси варианти за отпускане на заем. Най-добре е не да вземате в заем, а да си осигурите ликвидност (пари в брой) от такива начини, като да речем гаражна разпродажба на ненужни вещи.

    ОтговорИзтриване
  3. Когато искате да си осигурите бързи пари чрез кредит, добра идея е да се възползвате от услугите на кредитен брокер, понеже той има общо наблюдение над пазара, умее да сравнява оферти и ще може да Ви предложи най-ефективното за момента решение, подходящо за Вашия случай. Същата тази работа бихте могли и Вие сами да я свършите, но вероятно ще Ви отнеме месеци на проучвания, много лутане и накрая пак няма да сте сигурни коя е най-добрата за Вас оферта за кредитиране.

    ОтговорИзтриване
  4. Най-трудна да се вземат бързи пари на кредит е когато имате негативно кредитно досие. В този случай е добре да се допипате до опитен кредитен консултант или посредник, който е запознат с всички тънкости и изисквания и може да Ви окаже безценна помощ. От Вас ще се иска да осигурите необходимите документи, за да стане бързо попълването на съответното заявление. Следващите стъпки ще научите от посредника.

    ОтговорИзтриване
  5. Когато търсите бързи пари, а все още имате негасени кредити, добре е да прибегнете до услугите на кредитен брокер, защото той е наясно с условията на различните банки и определено знае кои от тях са склонни да отпуснат кредит на хора, които още не са си погасили предишен кредит.

    ОтговорИзтриване
  6. Ако сте объркани от многото и различни варианти за получаването на бързи пари, доверете се на кредитен брокер - той е най-добре ориентиран в ситуацията и ще подбере оптималния за Вас вариант, както по размер на сумата, така и лихва, такси и други плащания. За целта може да Ви насочи както към кредитни продукти на банка, така и предложения на други финансови институции

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.