Translate

сряда, 23 април 2014 г.

Нужна ли е разгласа за надомна работа?

„Работа" не означава „седене" в къщи.

Доста хора си представят понятието надомна работа като да си седят в къщи, докато някой им разнася сутрин някакви материали, а вечер си ги прибира и накрая те си прибират ежедневния доход. В този случай не е нужна разгласа. Но такъв „случай", до колкото ми е известно - няма (ако някой знае за такова „разнасяне и прибиране на материали" веднага да даде информация тук и всички ще се наредим на опашката).
 

Доходи без посредник.

Работа от къщи може да носи доходи и то без посредник (целият доход си остава за изпълнителя), но само при едно положение - а именно, че отделяме поне 50% от времето, усилията и парите си за разгласа (реклама) на това, което правим. В противен случай не пречи и 10 години да стоим без работа и без поръчки, като се чудим защо никой не поръчва и докато сме без работа започваме (вместо да рекламираме) да съставяме разни теории без покритие.

Нужна е повсеместна разгласа на дейността Ви.

В процеса на пазарна реализация на труда си в домашни условия обаче основно внимание обърнете на разгласата. За да имате успех и дейността Ви да се превърне в хит, водете разгласата: Повсеместно (навсякъде); Системно (по списък и график); Постоянно (поне по 30 - 50 минути дневно); Упорито; Характерно, с някаква отлика; Планомерно; Настойчиво (по 365 дни в годината). И това е нужно да се прави за всяка уважаваща себе си надомна работа, иначе оставате без доход и се разочаровате.

1 коментар:

  1. Без разгласа няма клиенти, без клиенти - няма доходи.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.