Translate

петък, 25 април 2014 г.

Как да изкараме пари с надомна работа? | dLambow

Как да изкараме малко пари с надомна работа, седейки си в къщи?

 

В България има всевъзможни форми за надомна работа, 

които покрай проточилите се и вече застъпващи се кризи, придобиват все по-голяма популярност, като става все по-ясно, че ще е трудно да се разчита на работодател и човек трябва сам да поеме цялата организация на дейността, работейки само за себе си, без посредник. 


Пари с надомна работа

 

Оказва се, че днес на «топа на устата» са държавните служители, поради все по-нарастващия натиск за «реформи» (разбирай - съкращения), продиктувани от раздутите бюджетни разходи на правителствата и намаляващите приходи в националната хазна.


В тази връзка, не е никак излишно всеки един общински или държавен служител да се подсигури поне с един източник на допълнителен доход, който да му вдъхне известна сигурност и което е по-важното - убеденост, че даже ако бъде съкратен, ще може сам да си осигурява препитанието, а ако го прави достатъчно интелигентно - ще може даже да си осигури доходи по-високи от сегашната му заплата.

Днес няма да се задълбочаваме в конкретни технологии,

а ще направим един малък обзор на философията за осигуряване на подходящи, съвременни възможности за доходи (допълнителни или даже основни) от къщи. И веднага ще започнем с даденостите, а те за всеки един служител са, че със сигурност има не лошо образование. По-късно днес ще публикуваме някои идеи как с образованието си може да изкарате малко пари, именно седейки си в къщи, да речем зад клавиатурата на компютъра.

-------------------


2 коментара:

  1. Най-добрият начин за един общински или държавен служител да се подсигури с допълнителни доходи, е като се специализира за работа като фрийлансер в свободното си от работа време. Тази спезиализация е добре да бъде тясно свързана с професионалната квалификация или с любимо хоби на служителя. При това е добре да се подсигурят доходи от две направления: 1. По проекти, възлагани от собственици на интернет активи, свързани главно с писане на теми и 2. Проекти за изграждане на собствени онлайн активи.

    ОтговорИзтриване
  2. Общинските и дьржавните служители нищо не произвеждат по принцип, така че това е удобно и препорьчително за хора, които нямат умението да произвеждат.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.