Translate

вторник, 29 април 2014 г.

Сглобяване на химикалки | dLambow

Има ли сглобяване на химикалки като възможност за надомни доходи?


Често чувам за някакво митично сглобяване на химикалки, но до момента не съм попадал на такава реална оферта за надомна работа - предоставяне на частите на химикалката в насипно състояние, след което от мен се очаква да ги сглобя по правилната схема, да ги върна на възложителя и той да ми заплати за извършената работа по сглобяване.


Но ако все пак някой има реални контакти за такава работа, моля да ми ги предостави. До тогава ще считам това за раздувка, която няма общо с реалността. Но все пак не пречи да си зададем въпроса, може ли само с една химикалка в ръка човек да изкарвате хиляди левове всяка година, работейки надомно, от къщи? Поставен по този начин въпроса за работа с химикалки, придобива значително по-реален смисъл (за разлика от т.н. - „сглобяване").

Работа с химикалка в ръка.
И отговорът е съвсем определено „Да, може!" Писатели, журналисти, счетоводители, учители, консултанти, редактори, коректори, юристи - постоянно го правят. Като някои от тях изкарват не хиляди, а десетки хиляди левове всяка година, работейки само с една химикалка, при това - надомно. Но какво от това? Идеята в случая е, че и Вие може да го правите и да се наслаждавате след това на живота! Стига да ви се работи, защото това очевидно е лека, приятна, завладяваща работа е.
 
И сега вече, надявам се, като сме излезли от абсурдния модел за „сглобяване на химикалки", може да обмислим идеята за писане с химикал по специфично. Например, всеки град или област притежават определени забележителности, понякога уникални. Какво Ви пречи, като местен жител, който ги познава най-добре, да изготвите списък на всички забележителности в своя район. Картотекирайте ги. Разгледайте също стари и нови туристически карти. Те също ще Ви дадат идеи.

След това посетете библиотеките. Изровете за всеки обект интересни данни и статистики. Направете си копия от документите и ги добавете към папката на всеки обект. Посетете съответните отдели в Общината (култура, земеделие, стопанство) и ако случите на любезни и отзивчиви служители, ще получите още 'тонове' полезна информация.

Разпределете и нея. След това подгответе и планирайте оптимални маршрути. Посетете обектите последователно. Идете на място. Разгледайте ги внимателно. Водете си бележки за впечатленията си. Прибавете и тях към досиетата. Допълнете данни за всеки обект:
  • - година на възникване,
  • - периоди на развитие,
  • - характерни особености,
  • - куриозни събития,
  • - известни личности, с които е свързан обекта и т.н.
Когато материала е готов, правете му компютърен набор. Добавете, на подходящи места, интересни снимки, свързани с изложението и оформете челната страница със заглавие, автор, дата, място на написването. Започнете да изпращате темите си за публикуване в редакциите на по-известните вестници, сайтове и списания, а след това и до всички издания, за които имате адреси и данни.

Развийте писмените си умения.
Работете редовно и упорито. Това е най-важното. Печатни издания в България има колкото желаете. Упорствайте! Така постепенно ще придобиете статута на постоянен дописник и ще започнат да Ви изпращат заявки „по поръчка" да отразявате определени събития или забележителности. Ако навреме изучите английския език, скоро може да прeнесете дейността си и зад граница, предлагайки своите дописки (най-интересните от тях) и на задгранични издания.

А по света издания, плачещи за куриозни, интересни, необичайни дописки, има колкото желаете. Станете техен хонорован представител за района или региона, в който се подвизавате основно. Или с други думи казано - яжте и пътувайте без пари, като използвате едни от най-ценните документи на света - прес-пропуска. И всичко това е напълно по силите Ви. Направете го! Да оставим настрана т.н. митично „сглобяване на химикалки" за жълти стотинки и да се заемем с реалните пари. Ето, тук е златния шанс за Вас, който може да Ви позлати от главата до петите. Идеалната надомна работа за интелектуалци, които имат какво да кажат на света и искат да го направят.

-------------------


146 коментара:

  1. Ако се съди по някои обяви в интернет, сглобяването на химикалки е отличен начин да се изкарват пари, като работата е по силите даже на дете, докато в същото време гледате телевизия. Може да се извършва в извън работно време, не е трудна, нито сложна и даже може да се разглежда като медиативно упражнение. Продължението следва...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Zdrveite kazvamse mirela dimitrova ot botevgad sm i se intresyvam ot nadomna rabota

      Изтриване
    2. Zdtaveite kazvam se mirela dimitrova

      Изтриване
    3. Zdr interyvamse ot rabotata ximikalki za sgobqvane kavamse .mirela dimitrova . Ism ot botevgrat omilavamvi svrzetese s men 0896555437

      Изтриване
    4. Zdravei te!Az sam Eva ot grad Plovdiv sashto se interesuvam za tazinadomna rabota.0876555903

      Изтриване
    5. Здравейте аз съм Христина от Пазарджик и се интересувам от надомната работа за сглобяване на химикалки . 0879340771

      Изтриване
    6. Здравейте аз съм Сание от гр. Шумен и се интересувам от надомната работа за сглобяване на химикалки. 0896015595

      Изтриване
    7. Интересувам се 0876462079 Нели

      Изтриване
    8. Здравейте,интересувам се от работата -Наталия Стефанова- 0894954548.

      Изтриване
    9. здравейте имам интерес към надомната рбота

      Изтриване
    10. Интересувам се от работата

      Изтриване
    11. Имам интерес от Бургас съм

      Изтриване
    12. Интересувам се Ивета Величковя - 0876084980

      Изтриване
    13. Интересувам се от надомна работа Силвия Първанова 0899136129

      Изтриване
    14. Zdraveite interesyvam se ot nadomnata rabota kazvam se Spaska 0893779194

      Изтриване
    15. интересувам се от гр. Русе - 0895482025

      Изтриване
    16. Здравейте интересувам се от надомната работа 0988822248.

      Изтриване
    17. Здравейте интересувам се от надомната работа 0876710381

      Изтриване
    18. Здравей те от бургас съм и се интересувам от тази надомна работа давам си телефона и ще се радвам ако ми се обадите

      Изтриване
    19. Здравейте аз съм от .с.Вакарел и се интересувам от рабатата тел 0896761235

      Изтриване
    20. Търся работа

      Изтриване
    21. Здравейте аз съм от град Елин Пелин и също бих желала да ьглобввам химикалки защото имам доста свободно време 0877969145 Петя

      Изтриване
    22. Здравейте
      От София съм и искам да се занимавам със сглобяване на химикалки

      Изтриване
    23. Интересувам се кака мога да се свържа с вас ?

      Изтриване
    24. ЗДРАВЕЙТЕ АЗ СЪМ ЗДРАВКА ОТ ПАЗАРДЖИК ИСКАМ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ СЪС СГЛОБЯВАНЕТО НА ХИМИКАЛКИ. ТЕЛ. МИ Е 0895 829 665

      Изтриване
    25. Искам и ас тази работа

      Изтриване
    26. Здравейте,аз съм Нина от Пловдив и се интересувам 0894082549

      Изтриване
    27. Казвам се София от Ивайловград и се интересувам от работата тел.0898765395

      Изтриване
    28. Казвам се Мария от Бургас и се интересувам от работата тел.0876355675

      Изтриване
    29. Казвам се Тинка интересувам се от надомна работа желая да работя с вас

      Изтриване
    30. Здравейте казвам се Галина Велева интересувам се за надомна та работа

      Изтриване
    31. Здравейте казвам се Мария от Бургас интересувам се от надомна работа тел:0876355675

      Изтриване
    32. 0888251334 надомна работа, химикалки, подаръци,т.н., търся, София

      Изтриване
  2. Не е изключено да попаднете на обяви в интернет за ръчно сглобяване на химикалки, като вид надомна работа, от които да останете с впечатление, че има работа за всички безработни, та даже да се наложи да си внасяме надомници от вън. Обикновено, това се представя като работа за голяма чуждестранна фирма, търгуваща с канцеларски материали, но не се обяснява защо тази фирма си е направила труда да вземе толкова много химикалки в насипно състояние, при положение, че производителите имат затворен производствен цикъл, в края на който химикалките хвърчат една след друга с доста висока производителност, при това в завършен вид за крайните потребители. Логиката, че някаква голяма дистрибуторска или търговска фирма ще отиде по средата на конвейера за да вземе оттам части за химикалки, вместо да изчака на края му, където всичко е готово, завършено, сортирано, опаковане и готово за експедиция, е доста съмнителна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте казвам се даниел имам интерес и съм от с мирково ако можете с свържете с мен на 0886806791

      Изтриване
    2. Здравейте и аз се интересувам от работата 0897 781 323

      Изтриване
    3. zdr interesyva se ot rabotata az sam jivka shte vi dam nomera za vrazka 0894048309

      Изтриване
    4. Здр приятномие казвам се павлин исам от чарвен бряк итересувам се от работата 0877468919

      Изтриване
    5. 0896767985 имам интерес надомнаа работа за зглобяване на химикалки

      Изтриване
    6. Здравейте казвам се нурхан и съм от кричим близо до пловдив се намира и се нуждае от тази работа надомна сглобяване на химикали ако може да се свържете с мен 0 8 9 3 7 8 8 2 0 4

      Изтриване
  3. Тази работа се предлага като монотонна, но привлекателна, понеже работното място ще е в къщи, като не е важно откъде ще Ви изпращат заготовките. Заплащането и условията за приемане на продукцията на практика са винаги едни и същи. Пращат Ви партида заготовки, Вие ги сглобявате и ги пращате на „работодателя" и за работата Ви заплащат.

    ОтговорИзтриване
  4. Покрай мита за работата със сглобяване на химикалки, се разпространяват следните цифри за възможната производителност. Например, за 10000 броя - предполага се, а и пробите показват, че по принцип това е възможно да стане общо за около 30 часа, което прави по 11 секунди на химикалка. Обещаваното заплащане за това е около 400 лв за цялата партида. Но обикновено се иска гаранционна вноска за тази партида, която може да е в рамките на около 20 - 50 лв., което не е прекалено много.

    ОтговорИзтриване
  5. По горният начин Ви се дава възможност да се размисляте, до колко сте сръчни, какви количества може да сглобявате, за какво време, и колко ще Ви носи това, превърнато в пари. Т.е. дават Ви основа за мечти. Ако работите по 5 часа дневно, това означава, че една партида от 10000 бр. ще донася по около 400 лв, което за месец е.... Подобни „работодатели" на това разчитат - да заемат мисленето Ви с математика, като отключва елементите на логика в него.

    ОтговорИзтриване
  6. Затова е добре, преди да започнете да смятате с логически операции, да си поприпомните уроците по история и география, където се казва, че промишлената революция е започнала през 18 - 19 век, когато машините започнали да заменят ръчния труд на хората, което довело до значителен ръст в производството и до намаляване на цените на продукцията. Каква е логиката тогава, през 21-ви век, да се надявате, че някой ще Ви даде ръчна работа по сглобяване на химикалки, че и ще Ви плаща баснословно възнаграждение. По-добре подложете на детайлно проучване всяка една подобна оферта.

    ОтговорИзтриване
  7. Все още има хора, които не разбират, че живеем в 21-ви век, че редовно излита хора в космоса, че заводите са доста автоматизирани и че работа с ръчно сглобяване на химикалки едва ли е налична, перспективна или възможна. Най-вероятно има достатъчно автоматизирани машини и поточни линии за производство на химикалките и колкото и да се опитвам да си представя, че купувайки химикалка в книжарницата, тя е ръчно сглобена, изобщо не мога да си го представя. Затова препоръчвам на всеки, който търси работа, да включва в това търсене и главата си с мислене.

    ОтговорИзтриване
  8. Просто се замислете: кому е необходимо да сглобявате ръчно химикалки, при положение, че за това има високо автоматизирани машини и производствени линии? Винаги, когато искате да започнете някаква подобна работа, позамисляйте се - в кой век живеем? Смислено ли е това, което се предлага? С каква цел се предлага? какви точно са процедурите и за какво се плаща? Работата възлага ли се и при какви условия или е самостоятелна дейност, като самонаето лице и трябва да я организирате самостоятелно.

    ОтговорИзтриване
  9. Ако много Ви се иска да работите ръчна работа, по-добре плетете пуловери, правете сувенири, разкрасявайте стари бутилки и т.н. вместо да се надявате, че нещо може да се получи от сглобяване на химикалки. Последното ми изглежда доста безнадеждно, а вероятно и невъзможно.

    ОтговорИзтриване
  10. Никой не знае каква е производствената себестойност на частите за сглобяване на химикали, какъв е техния произход и дали изобщо има такова нещо. Но при съвременната автоматизация на този процес (по конвейерно производство на химикали) е трудно да се каже от къде ще се появят такива несглобени части - никой няма да прави производствена линия до половината. Това няма икономическа логика. Половината процес ще е автоматизиран, а сглобяването ще го правим в къщи от случайни хора, без квалификация, с различен манталитет, най-вече потребителски. Доста въпроси, върху които да се замислим.

    ОтговорИзтриване
  11. Здравейте как бих могла да започна този вид работа

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обикновено писма от този род изхвърлям веднага в кошчето, а изпращачите попадат в черния списък: "Добър ден, Предлагаме работа по сглобяване на химикали, в която няма нищо сложно. Може да се разглежда като не лош източник за допълнителен доход, без да е необходимо да притежавате някакви специални умения..." Не знам да има работа, която да не изисква специални умения, да не е "сложна", че на всичко отгоре и да носи доходи. Препоръчвам и на Вас да се замислите.

      Изтриване
    2. Zdrveite kazvamse mirela dimitrova ism ot botevgrad invalisam i se intresyvam ot rabotat 0896555437

      Изтриване
    3. Zdraveite, ot Kardjali sam i se interesuvam ot robotata. Imam dosta svobodno vreme.. 0890909041

      Изтриване
  12. Как се рекламира надомното сглобяване на химикали?
    "Достатъчно е да разполагате с няколко часа или даже само с 1 час свободно време на ден, малко свободно място и така ще можете да се занимавате с това не само в домашна обстановка, но и по време на основната си работа, ако обстановката го позволява. Каква ще Ви е ползата от това? Ще си осигурите нелош допълнителен доход към основната заплата, което е доста важно в днешното кризисно време. С Вас ще се сключи трудов договор, с гарантирано плащане на предвидените осигуровки и данъци. Химикалите, които ще сглобявате, са съвсем прости. Те нямат вътрешен механизъм и са съставени от две половинки, капачка, пълнител и декоративен елемент. Сглобяването им ще бъде удоволствие за Вас."
    При такова представяне на работата, как да не се включиш в нея? Само че, нито веднъж не ми е попадала реално такава работа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всъщност, това изглежда е технология за работа, но не от 20-ти век, а вероятно от 19-ти. Днес всички химикали се сглобяват автоматично, на автоматизирани конвейери. Ако не вярвате, влезте в една книжарница и се огледайте какви химикали продават - кой от тях, според Вас, е сглобяван ръчно и в надомни условия. Ама хубаво гледайте.

      Изтриване
    2. Zdraveite naistina li predlagate takava rabota za sglbqvane na himikali kajete mi i mi pihwtw mnogo vi blagodarq

      Изтриване
  13. Част от обява за работа с химикалки (на за писане, а за сглобяване): "Работата е дистанционна и всичко необходимо, в т.ч. и комплектоващите части, ще Ви бъдат изпращани по пощата. Поради това, местожителството няма значение, стига във Вашето населено място да има поща."

    Въпрос: При положение, че на пазара има химикалки по 10 - 20 стотинки, колко ще се плаща за "сглобяване" на една химикалка? 1 - 2? И дали това не е по-малко, отколкото са пощенските разходи за пратката?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. "При това за готовата продукция от сглобени химикалки, при Вас ще идва представител на книжарницата, където те и ще се продават. Книжарницата ще е прикрепена към Вас за периода на Вашата дейност, а нейният представител ще Ви плаща за извършената работа направо в къщи, пре вземане на готовата продукция." Това е, което очакват да чуят надомниците. Но колко от тях са прескочили до най-близката книжарница, за да попитат откъде си доставят химикалки. Ако си търсите работа по сглобяване на химикалки, това е първото, което трябва да проверите. И вероятно страшно ще се изненадате, че нито една книжарница във Вашия район, няма такива намерения - Вие да й сглобявате нещо, което бълват автоматизирани заводи, специализирани в такава продукция.

      Изтриване
    2. Иванка крьшкова търся такава работа за сьбота и неделя

      Изтриване
  14. Начините за подвеждане са различни: "За да стартирате работа, Ви се изпращат 3 пакета, които съдържат: трудови договори с подписи и печати, части за 15000! хелиеви химикалки и всички комплектоващи части в пакети по 500 броя, всичко 30 пакета в 3 пощенски кашона + подробни инструкции по сглобяването на химикалите".
    Коментар: Само си помислете, ако 1 химикал тежи 10 гр., това означава да получите колет в 3 кашона по 50 кг. Никога до сега не съм чувал някой да е получавал такива пратки, пък и не знам дали пощите приемат колети по тежки от 20 - 30 кг.

    ОтговорИзтриване
  15. Понякога се стига до там, че в предварителната оферта, могат да Ви обещаят, че ще Ви дадат координатите на представител на местна книжарница или склад за канцеларски материали, където ще се продават сглобените от Вас химикали и който ще Ви плаща за работата и ще прибира готовата продукция. Адрес, телефон, e-mail. Разбира се, това едва ли ще стане, защото не познавам в моя район нито една книжарница, която по този начин да си зарежда химикалки. Напротив, познавам складове на едро за книжарски стоки и често виждам, че книжарниците се зареждат със стока точно там. А склада не възлага сглобяване на никого. Зарежда се директно от производители и вносители на нужните му стоки.

    ОтговорИзтриване
  16. Преди да опиташ, виж прочети по-внимателно написаното по-горе. Ще ти даде много насоки. Пък ако нещата станат, сподели тук опит и други да се възползват.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Iskam adreza za domashnata rabota na domnata rabota tova e moq mobilen nomer 0897476277 ochakvam obajdane

      Изтриване
  17. Ако някой Ви обещава с поща да Ви изпраща някакви материали или части за сглобяване на химикалки, то това със сигурност не може да съществува. На всеки му се иска да има такава удобна надомна работа, при която нищо няма да прави и парите сами ще падат в ръцете, но такова нещо няма. Ако някакви материали ще Ви пращат по пощата, то само пощенските разходи не могат да бъдат избити. А защо тогава Ви го казват? Защото това искате да чуете. Стигаме пак до приказката за зелника.

    ОтговорИзтриване
  18. Как би могла да започна

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ... с внимателно прочитане на темата по-горе и особено на коментарите под нея, за да не се налага да се връщаме в 19-ти век.

      Изтриване
  19. Макар, че всичко за сглобяването на химикали вече да е казано, все пак забелязвайте някои неща - когато Ви дават съблазнителни обещания - кой Ви ги дава. Някакво физическо лице, или фирма.Каква история има всичко това. Логично ли е да Ви предлагат трудов договор (точно каквото искате), без да е ясно кой е възложителя, какво е работното време (поне 8 часа дневно), каква е трудовата характеристика на длъжността, как ще се проверяват и спазват клаузите на договора, къде Ви работното място и има ли право този работодател да Ви определя такова работно място.

    ОтговорИзтриване
  20. Има доста подобни блъфове из интернет - разфасоване на семена, опаковка на DVD дискове, лепене на пликове (пощите си имат специална машина, която бълва стотици хиляди пликове на ден), опаковане на цветни моливи и още други подобни на сглобяването на химикалки.

    ОтговорИзтриване
  21. Отговори
    1. здравейте сега какво да работя обяснете ми.

      Изтриване
    2. можете ли да ми се обадите на този номер който е 0879379539

      Изтриване
  22. iskam da popitam za sliven li stava vapros.moje li nqkakav telefon za vrazka.kolko e zapla6taneto.kakvo to4no trqbva da se pravi.

    ОтговорИзтриване
  23. Iskam da popitam za s.devene oblast vraca stavali.kvo e zaplashtaneto i na kvi broiki

    ОтговорИзтриване
  24. Здравейте предлагате ли надомна работа за сглобянаве на химикали защото аз си търся такава работа което да е надомна и бихтели ми обяснили в какво се състой тази работа много ви благодаря.

    ОтговорИзтриване
  25. Здравейте предлагате ли надомна работа за сглобянаве на химикали защото аз си търся такава работа което да е надомна и бихтели ми обяснили в какво се състой тази работа много ви благодаря.

    ОтговорИзтриване
  26. Здравейте предлагате ли надомна работа за сглобянаве на химикали защото аз си търся такава работа което да е надомна и бихтели ми обяснили в какво се състой тази работа много ви благодаря

    ОтговорИзтриване
  27. Здравейте,интересувам се от работата.
    Може ли да се свържете с мен на qn4ito972@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  28. Интересувам се от работата с сглобяването на химикали плаща ли се за започване на работата.

    ОтговорИзтриване
  29. Интересувам се от обявата .
    Свържете се с мен,
    Zelihae@abv.bg
    Зелиха Еручка

    ОтговорИзтриване
  30. Интересувам се от обявата моля да ми звъннете.Благодаря 0889939314

    ОтговорИзтриване
  31. Моля,сватжете се смен!Имам желание да опитам надомна работа.0897629862

    ОтговорИзтриване
  32. Interesuvam se ot rabotata svirjete se s men ilsunefize@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  33. Интерисувам се,mimaisvilen@abv.bg за връзка с мен

    ОтговорИзтриване
  34. Искам да работя,моля свържете се с мен mimaisvilen@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  35. Интересувам се от тази работа. Моля ако обичате свържете се с мен (valq_seizova@abv.bg).

    ОтговорИзтриване
  36. Искам да работа и ас интерсувам се и ас тел 0895817957

    ОтговорИзтриване
  37. интересувам се от надомната работа ,моля пишете на dbayraktarov@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  38. Интересувам се от надомната работа,моля пишете на desislava145@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  39. Интересувам се от надомната работа,моля пилете ми на ilia_4ulev1973@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  40. Интересувам се от надомната работа моля пишете ми на qvorstoichev123456@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  41. Интересувам се от работата

    ОтговорИзтриване
  42. Интересувам се от работата

    ОтговорИзтриване
  43. Napisete vsicko podrobno koito e pocnal da zgobqva

    ОтговорИзтриване
  44. Извинявам се някой може ли да каже как да се свържа с някой който отговаря за тази обява.

    ОтговорИзтриване
  45. Интересувам се от работата ,пишете ми на email desii_971@abv.bg как мога да започна

    ОтговорИзтриване
  46. Интересувам се пишете ми на имейла:tonihardaliev@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  47. Здравейте казвам се Тонка Стоянова и се Интересувам от работата моя номер за връзка е 0899794813

    ОтговорИзтриване
  48. Имам интерес пишете ми на адрес nelinna99@gmail.com . Благораря Ви.

    ОтговорИзтриване
  49. Здравейте интересувам се моля звънете на 0892358917

    ОтговорИзтриване
  50. Здравейте Итересувам се 0895178544

    ОтговорИзтриване
  51. Моля да ви бъда в помощ да работя 0879952316

    ОтговорИзтриване
  52. Интересувам се за тази надомна работа! 0895484331

    ОтговорИзтриване
  53. Интересувам се за надомната работа

    ОтговорИзтриване
  54. Казвам се росица георгиева от ямбол и аз се интерисувам

    ОтговорИзтриване
  55. Интересувамсе,от работата.doychlan@abv.bg 0897365610 благодаря предварително

    ОтговорИзтриване
  56. ИНТЕРИСУВАМ СЕ ОТ РАБОТАТА 0899919470

    ОтговорИзтриване
  57. Интересувам се моля информация

    ОтговорИзтриване
  58. Интересувам се от такава работа. Моляза информация как може да се свържа?

    ОтговорИзтриване
  59. Интересувам се моля за информация

    ОтговорИзтриване
  60. Здравейте. Интересувам се, моля за информация Как да се свържа с вас.

    ОтговорИзтриване
  61. Интересувам се, от работата! Може ли телефон за връзка?

    ОтговорИзтриване
  62. Интересувам се от работата, може ли телефон за връзка

    ОтговорИзтриване
  63. Добър ден!Интересувам се от работата,която предлагате.Бих се радвала да стана част от вашият екип!Иванова-0895389356

    ОтговорИзтриване
  64. zdraveita interesyvamse za zgobqvane na ximikalki

    ОтговорИзтриване
  65. Здр казвам се здравка 0895065522

    ОтговорИзтриване
  66. Здравейте аз съм от пазарджик и имам интерес за работата 0890311234

    ОтговорИзтриване
  67. Здравейте. Имам интерес към обявата ви за работа.

    ОтговорИзтриване
  68. Интересувам се от работата, може ли телефон за връзка

    ОтговорИзтриване
  69. Здравейте имам интерес към обявата rali_poza_@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  70. Здравейте ,интересувам се от такава работа

    ОтговорИзтриване
  71. Имам интерес към вашата обява за работа

    ОтговорИзтриване
  72. Здравейте казвам се Венцислава от София интересувам се от надомна работа тел:0895242813

    ОтговорИзтриване
  73. Здравейте казвам се кина и сам от град Трън село Туроковци на 32 години и си търся работа телефон за връзка 0893781749

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.