Translate

понеделник, 19 май 2014 г.

-Надомна детска градина - вид работа в къщи за педагози.

Детска градина в къщи.

Една доста удобна надомна работа за педагози е да създадете и узаконите детска градина в къщи. Но затова първо трябва да се договорите със съседите, за да не Ви притесняват или да отправят оплаквания срещу Вас, ако сте ги пренебрегнали за становище. И преди да престъпите към реални действия, добре е предварително да се поровите из Интернет, като се запознаете с всевъзможните изисквания подобен вид детски заведения.


Педагогическа подготовка.

Освен ако нямате педагогическо образование, ще се наложи и да почетете малко педагогика междувременно. И едва тогава вече може да пристъпите към проектиране и обзавеждане на своя детска градина в къщи. В този момент ще се наложи да се поохарчите за подходящи детски играчки и забавления, с каквито пазара е залят.

Маркетинг за потенциални потребители на услугата.

Останалото, по разгласата и привличането на клиентела, е въпрос на маркетинг и реклама - напускайте различни съобщения из вестници, списания, сайтове в Интернет. След това обработете района, в който е Вашата новооткрита детска градина, като разлепете обяви с телефони на ресни, разнесете листовки из търговските центрове и даже ги напускайте из пощенските кутии - колкото по-масово - по-добре.

Капка спокойствие за младите родители.

Млади родители, с палави деца, винаги се нуждаят от няколко часа спокойствие из търговските обекти или в уютно кафене, без да се налага постоянно да са нащрек заради малките дечица.

Децата в ранната си възраст са доста неспокойни и игриви, но това е Вашето предимство, защото родителите си плащат за това. Когато създадете детска градина в къщи, даже и да не сте педагог по професия, освен че си осигурявате приятна работа, това е и начин да превърнете своя дом в източник на доходи. Остава само да уточните с родителите при какви условия оставят своите деца за наглеждане, вида на игрите, храненето и ... действайте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.