Translate

сряда, 28 май 2014 г.

Служба за напомняне от домашен компютър.

Хората забравят.

Хората често забравят, но Вашият компютър помни, поради което би било логично да организирате служба за напомняне - не лоша идея да направете малко пари от късата памет на хората и то с надомна работа. Понякога случвало ли Ви се е да забравите за рождения си ден? Или този на Ваш роднина? Случва се. Така е и с много други хора.

Служба за напомняне.

Затова организирайте служба за напомняне с помощта на Вашия домашен компютър, сложете такса от 2 лв. или повече за услугите си, която вашите клиенти плащат, за да изпратите по пощата честитка в точния момент или да телефонирате с напомняне за важна годишнина, рожден ден или среща, няколко дни преди събитието. Може да започнете този бизнес с домашния си компютър, без никакъв начален капитал.

Компютърът помни.

Компютърът помни и Ви подсеща, а напомнянията подготвяйте и изпращайте до обяд, а след това имате на разположение останалата част от деня да правите каквото си пожелаете. Поместете малки обяви в местния вестник. Влезте във връзка с делови хора и се представете. Поръчайте да ви изготвят на компютър тесте работни визитки - и ги раздавайте наред. Можете дори да уреждате цветя, картички и подаръци като допълнителен услуга, срещу допълнително заплащане, разбира се.

Организирайте се и стартирайте.

Организирайте база данни на своя добре помнещ компютър, която автоматично ще ви подсказва, кога да изпращате напомнянията и поздравленията. Така с един компютър, един телефон и малко предприемчивост, може да си докарате не малко допълнителен или даже основен доход с много приятна надомна работа, като органицирате своя служба по напомняне за разсеяни хора, с каквито е пълно около нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.