Translate

неделя, 15 юни 2014 г.

Надомни професии - мотото на бъдещето, още днес.

Има ли реални надомни професии?


Расте списъка с надомни професии.

Списъка с надомни професии се увеличава значително, затова е добре навреме да се обърнете и Вие с лице към успеха и да подемете мотото на бъдещето - „Работа и доходи от къщи!" И действително, ако се огледаме внимателно и с разбиране, ще забележим, че напоследък възможностите за надомно припечелване, основаващи се на личните умения, интереси и способности действително растат лавинообразно.

Всяка професия е основа за надомна работа.

На практика, няма официална професия, която имате по диплома, по която да не е възможно да започнете надомна работа още сега. Ще речете „Как така? И аз защо не знам?" Това е проблема - не знаете. Иначе всички българи разбираме от футбол, политика, управление на страната, но от това, как от утре да работим надомно и то точно според професията си - се оказва, че не знаем. При това обърнете внимание, че това не зависи от някой друг - държава, Бюро потруда, работодател, синдикат... А си зависи само и единствено от нас.

Доверете се на това, което вече имате като професия.


Обърнете се и Вие с лице към успеха.

Затова днес и сега и Вие можете да се присъедините към редиците на хората обърнати с лице към успеха, като си подберете програма за надомни доходи, кариера, обучение или печалби най-подходящи на вашите конкретни интереси и нужди. Или просто от днес стартирате собствен сайт на тема съвсем точно съответстваща на Вашата професия, която имате псина в своята диплома за средно или висше образование. Правите своя сайт популярен, според правилата за писане в интернет и след това го монетизирате - т.е. започвате да вадите пари от него.

Популяризирайте своя професионализъм и печелете от това.

Как? Чрез реклами, обяви, оферти, консултации по темата, изграждане на собствен профил и авторитет по темата, придобиване на популярност, включване в различни кампании - екологични, хуманитални, политически и т.н. Съществуват доста примери, които показват, че дохода и предимствата от надомната заетост могат значително да надскочат и най-смелите Ви очаквания. Ще Ви дам само един пример - през последните няколко години НАП (Националната агенция по приходите) ежегодно обявява данни за най-богатите българи, които според размера на внесените данъци би следвало да имат годишни доходи от един до 10 - 15 милиона лева. И знаете ли с какво прифесии са те? - Кансултанти, съветници, посредници ... работещи много често от къщи.

Основете собствен малък бизнес.

В действителност, напълно е възможно и Вие да основете самостоятелен малък бизнес в своя гараж, мазе или свободна стая от жилището си, който скоро да се превърне в огромна многонационална компания. Точно така са започнали и постъпили Бил Гейтс, Стив Джобс и много други. Настройте се и Вие на такъв начин на мислене, положете необходимата упоритост и нищо не би Ви попречило да постигнете целта си да превънете своята надомна професия от мото за бъдещето, в реалност - днес.

3 коментара:

  1. В България се правят сериозни промени вече трето десетилетие. Променя се абсолютно всичко - и като система, и като методи, и като взаимоотношения, и като технологии. За съжаление, обаче манталитета на хората не се променя. Ежедневно констатираме голямо безразличие у хората, а най-вече - у безработните, към промяна на своята квалификация и професия към нещо по-ново и по-съвременно. Все още огромно мнозинство от хората разчитат на старите си професии (апаратчик в химическото производство, технолог в ковашко-пресовата промишленост, даже оператор на машини с ЦПУ и др. подобни), макар че тези и много други производства у нас отдавна се закриха, преустроиха, или ликвидираха.

    ОтговорИзтриване
  2. Може да се каже, че през последното десетилетие огромни промени се извършват и в света като цяло. Само преди 50 - 100 год. човек можел да се сдобие с професия (на принципа чирак, калфа, майстор - ковач, бръснар, бъчвар...), която да го храни цял живот заедно със семейството му и да я предаде в наследство. Докато през втората половина на 20-ти век средното време за работа на едно и също работно място се е движело от 17 до 12 години. През последното десетилетие на 20-ти век то спадна на 8 - 6 години. А сега, в началото на 21-ви век то вече е под 5 и даже 3 години. В някои професии оборота е още по бърз - 8 до 7 и даже 3 - 2 месеца. Това изисква приспособяване и нов подход в търсенето и намирането на работа на принципа на проектното начало и работата за себе си с т.н. самонаето лице.

    ОтговорИзтриване
  3. Всичко свързано със съвременните професии и промените в традиционните е съотносимо към думи като факс, компютър, GSM, интернет, смартфони, мобилни устройства, глобализация, ефективност, автоматизация ... и свързаните с тях съвсем нови и често - непознати или значително модифицирани професии.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.