Translate

понеделник, 30 юни 2014 г.

Работа втора ръка с дрехи от модата.

Жизнен цикъл на дрехата.

Нещо като втора ръка, но не съвсем, може да Ви донесе значителни доходи даже и с работа от къщи. Модата е гениална измислица да Ви водят за носа както си искат. Помислете! Реалния жизнен цикъл на една дреха е поне 5 - 6 години, а много често (за палта, костюми ...) и повече от 15 - 20 години. Но кой ще Ви чака 20 години да си износите дрехите, че отново да купите. И какво, какво? -

Измислили модата.

Като залагат на Вашето чувство за собствена значимост, уникалност, специалност, особеност, заслужилост, правоимащност, и Ви го втълпяват до прималяване, Ви заставят да купувате все нови и „модерни" дрехи, ако не всеки сезон, то поне всяка година. И какво се получава? Вие все купувате (на баснословни цени) модни стоки, като отворите гардероба си, той става все по-пълен с ненужни, облечени 2 - 3 пъти парцалки с престижната марка „демоде".

Помислете - нямате ли пълен гардероб с „демоде"?

Днес модните къщи до прималяване превъзнасят най-новите си модни линии - последен писък, чудесни, прекрасни, съвременни, удобни, функционални ... И какво става само 2 дни след сезона и даже вече преди още да е изтекъл сезона?? Заклеймяват ги с ужасяващия епитет „демоде" ... Уж, до вчера са най-доброто, а днес не струват нищо. Ха ... ха ... ха ... Но както се казва не е наша работа да оправяме света. Това, което можем да видим в цялата тази комедия е една чудесна възможност да се спечелят и то не малко пари.

Изкупувайте по цени на килограм.

Ето как: Изкупувайте 2 дни след сезона (или веднага щом обявят намаленията в края на сезона) всичкото това демоде (стига да носи пристижен етикет) по цени „за килограм". След това го поизтупайте, накъдрете го, надиплете го и му сложете индивидуална цена, разбира се с 50% намаление ... и надувайте свирките, че продавате най-престижните марки (белег за елитност, хайлайф ...) на половин цена!!

Модна верига „втора ръка".

Гарантирано е, че хиляди привърженици на модата ще се хванат на хорото. Но онова което можем още да видим е, че от това начинание може да се направи даже чудесна търговска верига (да си спомним веригата „всичко за 1 лев"). А това, ако все още не сте разбрали, означава доста да забогатеете с иначе една съвсем обикновена работа, да я наречем „втора ръка". Идеята в случая е да се продават известни модни марки извън сезона, на по прилична и достъпна за ценителите на марката цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.