Translate

неделя, 8 юни 2014 г.

Положително мислене и действие са в основата при забогатяване на хората.

Защо хората са негативни?

Положително мислене и действието са от съществено значение при забогатяване, освен добрата съдба. Това е абсолютно ясно и очевидно, но Вие си отговорете на въпроса: Защо толкова често хората изпадат в негативизъм? Все има нещо или някой, който им е виновен - за провал, за неуспех, за беднотия .... Така е защото цялата обстановка около Вас Ви внушава и изисква от Вас да мислите негативно и всеки долива масло в огъня на негативизма!

Безкрайните тиради от жалби и оплаквания не ни хранят.

И действително, помислете! Срещате приятел(ка) на улицата и какво правите? Започвате безкрайно познатата тирада от оплаквания - той съседа ..., той президента ..., парламента ..., Енергото ..., БТК ..., БДЖ ..., правителството .... - все някой за нещо Ви е виновен. Истината е точното обратната! Тя е съвсем проста, но много трудна за осъзнаване. Всеки сам си е виновен за състоянието, в което се намира.

Преобръщане е възможно.

Причината за всичко (абсолютно всичко), което се случва с нас е в самите нас. Това правило няма изключения. Може да го осъзнаете за 1 минута и в останалото време да живеете щастливо, а може и никога да не го осъзнаете и живота Ви да си остане ад. Истината е, че всеки човек разполага дълбоко в себе си с една истинска съзидателна сила, която, за съжаление, често е дебело капсулована и недостижима. И действително - какво получаваме от негативизма? Оправдание защо не сме успели. А какво можем да получим от позитивизма - поне един начин за забогатяване.

Какво е нужно?

Затова, сега, големият въпрос е има ли практически и достъпен начин да достигнете отново тази сила, да възстановите естественото си съзидателно начало и да му позволите  да Ви въздигне? Отговорът е "Да!". Има такъв начин и той е прост и ясен, защото съдържа само три стъпки и гласи
  • -) бъди положителен;
  • -) бъди оптимист;
  • -) вярвай в себе си и

Енергично противопоставяне.

Този метод на преобръщане и поведение е труден, защото трябва да се противопоставите енергично на досегашните си разбирания, да се абстрахирате от негативната среда около себе си, и да си го наложите като ежедневно поведение. За наше успокоение, това може да стане в рамките само на 3 седмици по метода на енергичното изкореняване на лошите привички и заместването им с положителна мислене и действие, които са от важно значение за процеса на забогатяване. Успеете ли, след това всичко ще тръгне от само себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.