Translate

сряда, 20 август 2014 г.

Можем ли да ви дадем гаранция за надомна работа?

Кой дава гаранции за надомна работа?

Зависи. Това зависи най-вече от вашата решимост да отдадете време и енергия, необходими да се удовлетвори вашата мечта или идея и то в подходяща за Вас надомна работа - най-добрата гаранция. Това, също така, зависи от фактори, които не се контролират от вас - бизнес климата във вашия град, например.
Ние обаче можем да ви предложим огромно разнообразие от идеи, разработки и програми за надомна работа, дейности изцяло подходящи за развитие от къщи. Дейности, за които имаме основание да мислим, че представляват интересна възможност за реализиране на надомни доходи. Можем да Ви оказваме и съдействие.

Повярвайте на опита ни в надомните програми - вече толкова години!

Няма друга работа или бизнес, които да предлагат такива шансове за придобиване на финансова независимост и свобода, каквито дава работата откъщи. 88% от хората, които са се насочили към надомна работа, повече не са се отказали от идеята да търсят самостоятелна изява.

Друг е въпроса дали това е основен или вторичен източник на доход. В много от случаите, ние препоръчваме да не се напуска основната дневна работа, от съображения именно за сигурност. Но Ви предоставяме такава организация на дейността, че това да е възможно и съчетаемо. В този смисъл имаме конкретна, многогодишна практика и непосредствени наблюдения върху много хора, с които пряко сме работили.

Заработване на допълнителни доходи.

Например, имахме един представител, който в продължение на 10 години работеше в енергийния комплекс "Марица - изток" и почти всеки божи ден намираше възможност, след като го върне автобуса в града (около 18,00 часа), да заработи допълнителни доходи - 5 - 10 - 15 лв... Когато, колкото ... Умножете това по 10 години, по 250 работни дни в годината и ми кажете - много ли е или е малко според Вас? Капка по капка - вир става! Това знам аз. Така че да обмислим нещо и за Вас и така гаранцията за надомна работа ще проработи и във Вашия случай. Разгледайте по внимателно архива на този сайт и със сигурност ще намерите доста интересни възможности и за себе си. Разгледайте ги, обмислете ги и се възползвайте.

1 коментар:

  1. Гаранция - Франция. Който работи за себе си, без началник, сам си е гаранцията.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.