Translate

събота, 9 август 2014 г.

Надомно развъждане на домашни любимци за доходи.

Отглеждане на домашни животинки.

Развъждането и отглеждането на всевъзможни домашни животинки от къщи може да се окаже доста доходно занимание, особено ако сте преминали от любителската към професионална фаза и отношение към дейността. Тези дни, по една от телевизиите говориха и показваха сиамски котки, чиято цена е 5000 долара едната.

Доходи от развъждане на домашни любимци.

Ако се каните да развъждате нещо за доходи, не е ли логично да го правите с възможно най-голяма възвръщаемост - трудът ще бъде един и същ. Отделно и за редица екзотични породи кучета също се съобщава за доста високи пазарни цени и завишено търсене.  Да не говорим, че в този случай хората не само купуват домашен любимец, но след това започват и да се грижат за него, като му търсят допълнително всевъзможни аксесоари - къщичка, дрешки, играчки, хранителни прибори... Е, не е ли това цял бизнес с надомна работа.

Расте търсенето на добри породи кучета и котки.

Търсенето на подбрани породи, хубави котки и кучета за ролята на домашни любимци постоянно и в момента е на високо ниво, а в бъдеще още ще се засилва. При това положение, не е ли изгодно човек да се специализира в отглеждането и развъждането им, като работа от къщи. Вече има доста примери с професионални кучевъди, например, известни семейства, които от дълги години само с това се занимават и то като работа в дома си и даже не помислят за друго занимание, пък и за какво им е, ако от една котка излизат 5000 долара?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.