Translate

понеделник, 8 декември 2014 г.

Пари от писане на статии в интернет | dLambow

Как да изкараме пари от писане на статии в интернет?

 

Как да изкарете някой лев от мрежата?

Докато сърфирате из интернет, не е изключено да сте си задавали въпроса как да изкарате някой лев в мрежата? Преди всичко имайте предвид, че пари се изкарват не с потребителски манталитет и умения, а с професионално умение и нагласа. Първото, което може да Ви дойде наум е писането на статии за сайтове, което може да го приемете и като вид набор на текст.

Пари от писане на статии в мрежата?
Как да изкарете някой лев от мрежата?

Сайтовете търсят съставители на текстове

И действително - огледайте се. Около Вас е пълно с най-различни сайтове за каквото си помислите. На всички тези сайтове се предлага някаква информация - новини, събития, описания, характеристики, анализи. Вие все в нещо сте специалисти по диплома. Погледнете в дипломата си и вижте по кои от специалностите си може да пишете.

Регистрирате се в някои от борсите за фрилансери

Следващата стъпка е да се регистрирате в някои от борсите за фрилансери. Това отнема няколко минути след което попадате в епицентъра на работа с писането на теми. Ползвайте различните филтри на сайтовете, за да отфилтрирате такива теми за себе си, за които считате че сте най-компетентни и ще сте в състояние да пишете.

Работа за начинаещ автор

Като начинаещ автор, не е изключено още в началото да си намерите работа. Огледайте се, за да разберете изискванията и обичайното заплащане - като размер и като начин на изплащане. От този момент нататък Ви остава да градите репутацията си. Възможно е като начало да се наложи да напишете няколко статии за мостри. Но по-късно може да ги продадете за пари.

Писането на теми за сайтове в интернет

Както и да го погледнем, писането на теми за сайтове в интернет може да Ви носи пари, като работата е съвсем надомна, но е нужно развитие. Още от първите дни се огледайте за изискванията в интернет писането и се постарайте постоянно да се усъвършенствате. Колкото повече напредвате, толкова по-сложни проекти ще сте в състояние да поемате и толкова повече пари ще изкарвате. Упорствайте и ще успеете.

----------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.