Translate

понеделник, 28 април 2014 г.

Как да започна надомна работа без пари?

Често хората си задават въпроса "Как да започна надомна работа

без да влагам пари за материали, технологии, оборудване?" Разбира се, не бива да очакваме, че някой друг ще върши работата вместо нас, а ние ще се разписваме на „получил сумата". Но се пак, един от отговорите е да започнете с интернет бизнес и то именно „бизнес", а не работа, защото в Интернет, особено ако работите от къщи, едва ли някой ще се навие да му работите на трудов договор, без да може да Ви контролира - работно време, задачи, заетост.

Самостоятелен бизнес в Интернет

Но ако вече имате компютър и връзка с мрежата, може да започнете и без да влагате други пари. Само не бива да очаквате работата да Ви се сервира на тепсия, защото част от нея е сами да си намирате поръчки и възлагане. Самостоятелният бизнес в Интернет, колкото и прост и елементарен да изглежда, изисква упорита и настойчива работа, особено ако се опитвате да го правите от къщи, по простата причина, че така няма кой да Ви пришпорва и трябва сами да се мотивирате, а това не е лесно, при наличието на толкова разсейващи фактори.
Иначе в Интернет е пълно с безплатни услуги, които може да използвате, като организирате по такъв начин, че да Ви носят доходи, но това не означава, че като са безплатни, Вие веднага ще сте в състояние да ги ползвате. Всъщност, ще Ви е нужно доста време за да ги проучвате и изпробвате една по една, докато най-накрая разберете за какво става дума и дали изобщо ще са Ви от полза, а това повярвайте ми, може да Ви отнеме и години. Така че не си губете повече времето, а започвайте.

Собствен сайт

Например, има доста предложения за безплатен хостинг, където може да създадете собствен сайт, да го популяризирате достатъчно, така че да има редовна и голяма посещаемост и след това да печелите от рекламите върху своя безплатен сайт — разбира се, с надомна работа от домашния компютър. Първите си доходи, по този начин, може да заработите само след няколко седмици, а може и след години да не успеете да го направите. Във всички случаи обаче трябва да знаете, че зависи и то само от Вас. Но по-конкретни указания четете в следващите публикации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.