Translate

неделя, 27 април 2014 г.

Таланти за доход с работа от къщи | dLambow

Имате ли таланти за доходи с работа в къщи?

Нека да разгледаме по-реалните възможности за основен или допълнителен доход от седене в къщи, съчетано с и с известна работа. Преди всичко, нека да се възползваме от собствените си таланти, знания, умения или най-малкото - от образованието си, като работим точно за каквото сме учили. Но как?

Таланти за доход от къщи
Доход с работа от къщи

Пишете в собствен сайт по специалността си.

Много просто - правим си сайт в интернет (излиза съвсем, абсолютно безплатно) и започваме да пишем в него според образованието си - за каквото сме учили. Разбира се, бележника ни е пълен с шестици, така че, това не би следвало да ни затрудни. След това монетизираме сайта си с някоя от рекламните програми на големите имена в интернет и ето допълнителни пари за семейния ни бюджет.



След това продължаваме с някое свое хоби. Днес е много модерно всичко, което е «Hand-made» както се казва на английски език и което означава «направено на ръка» или преведено по-грамотно - «ръчна изработка». Например, плетени ръкавички и шалчета за деца, прекрасни пуловери от естествена вълна (има я по пазарите), калъфки за GSM-и от пъстроцветни родопски тъкани и т.н.

Доходи от хоби работа за мъже

Ако горното са умения подходящи най-вече за жени (ако не ги владеете, научете ги!), то определено има и такива за мъже - сковаване на къщички за домашни любимци, като започнем от кучета, котки, папагали и т.н. Или ако сме на село или с вила - отглеждането на традиционни подправки или култивирани билки, или различни семена, цветя в саксии и т.н.
Ако сте любител рибар, или любител на каквото и да е, то със сигурност има и други любители на същото. Така че, започнете да изготвяте периодичен бюлетин (печатен или в интернет) за най-добрите местенца за риболов, начините, тънкостите, времето и всичко, за което се сещате по съответната тема. А темите могат да бъдат хиляди - особено е вълнущ добива на злато и находищата…

Пачуърк, скрапбукинг и още цяла поредица подобни понятия, навлезли у нас от английски език, но нарочно няма да обяснявам какво означават. Заинтерисувайте се наистина и ще намерите много информация за всяко едно от тях, а това във всички случаи си е един чудесен начин в приятна и релаксирана среда, да изкарвате не малко допълнителни пари от своите таланти с работа от къщи.

-------------------


10 коментара:

  1. Машинна бродедия от къщи?



    Познавам изпълнител на машинна бродерия със специализирана шевна машина, управлявана от компютър, която е разположена в стая с размери 4 х 4 метра. В някои дни получава толкова много работа, че цялата стая е пълна с огромни денкове с дрехи, които трябва да избродира с поръчаните му емблеми и даже има в коридорите.

    Чрез компютърна машинната бродерия могат да се изработват различни оригинални изделия и то изцяло с работа от вкъщи. Изглеждат така, сякаш са изготвени от първокласен майстор на бродериите. Освен това са доста скъпи услуги за изработване на различни различни емблеми, знаци, фирмено лого и др. п. , които се поставят върху дрехи, шапки, чанти.

    ОтговорИзтриване
  2. Ако постигнете нарастване на поръчките за машинна бродерия, то тогава ще трябва да гоните увеличаване на производителността чрез уплътняване на времето, двусменен режим на работа, доставката и свързването на шевната машина с програмно управление с помощта на компютър.

    ОтговорИзтриване
  3. Важна е разгласата на дейността за доходи от къщи.
    Като наберете опит в работата от къщи, е добре да разгласите дейността си сред потенциалните потребители по Вашата специализация. По този начин, ако се занимавате с машинно бродиране, много скоро ще започнат да Ви търсят шивашки фирми, за да бродирате върху техните изделия всевъзможни емблеми и знаци. Така ще се наложи доста време да изпълнявате тези бродерии, при това като надомна работа, преди да се наложи да наемате специални помещения за целта. Ако добре организирате тази дейност, в течение на години ще може да я вършите в една стая 4 х 4 метра, както я върши мой познат, вече 10-та година без прекъсване. Възползвайте се и Вие от идеята за машинна бродерия от къщи и със сигурност ще си гарантирате добри доходи.

    ОтговорИзтриване
  4. Телефонен секретар от къщи

    Основен принцип в намирането и започването на надомна работа от къщи е да се възползвате от свои дадености, с които разполагате, като ги доразвиете така, че да започнат да Ви носят доходи и един от тези начини е Вашия домашен телефон. Как? Като започнете да предлагате секретарски услуги по своя телефон или за свои продукти и услуги или за подобни на други фирми, като за целта си подготвяте договор.

    Така наречения телефонният маркетинг е доста популярен метод за реализиране на преки продажби чрез привличане на клиенти с помощта на обяви и за реализиране на походи във всяка една област на дейност. И наистина, погледнете който и да е вестник за обяви и сами ще се убедите колко много примери за такива продажби има с посочен телефон за връзка.

    Възможностите за себе реализация чрез телефонен маркетинг периодично се подновяват. Постоянно са необходими представители с мобилен или домашен телефон за работа от къщи, като надомен секретар, за почти всички градове в страната.

    ОтговорИзтриване
  5. Отглеждането на аквариумни рибки може да се превърне в източник на доходи с работа от къщи, стига да се разчита на определена специализация и да се членува в съответните асоциации на любителите на съответните животинки. Тогава, там, по естествен начин настава обмен на различни видове, технологии, изисквания, храни, къщички, дрешки и т.н.

    ОтговорИзтриване
  6. Ако възнамерявате да заработвате доходи от интернет с несложна работа от къщи, то трябва да знаете,че има такава, която не изисква кой знае какви специализирани знания или някакъв опит, но трябва да знаете, че за такава заплащането не е голямо. Като например кликане по рекламни банери, попълване на платени анкети, популяризиране на сайтове в социалните мрежи и т.н.

    Е, в тези случаи не се гледа какво е образованието Ви - труда Ви се оценява по възможно най-ниските тарифи. Но даже и в тези случаи е необходимо да се правят проучвания за надеждността на съответните сайтове и тяхната коректност по отношение на плащанията + добро предварително проучване на всеки сайт, в който смятате да се включите. Фактически, около 95% от хората не са в състояние на проучват и подбират правилно.

    ОтговорИзтриване
  7. 20 май, 2013 20:20
    С работа от къщи, при условията на самонаето лице, като лично предприемачество, голяма част от присъщите и обичайни разходи на по-големите фирми, могат да се сведат до минимум и да си ги получим като вид чиста печалба. Но това не става даром, а за сметка на-повече работа. Все пак една част от административната работа в този случай е рутинна и веднъж уточнена, после може да се върши по шаблон и механично, без да ни отнема много сили и продуктивно време. Но в началото е по-трудно, докато се установи модела за действие.

    ОтговорИзтриване
  8. Ако се каните да заработвате доход от интернет, трябва да знаете, че това е един от най-популярните начини за изкарване на пари от къщи. В много от случаите това изглежда, че не е сложна работа, но това е само на пръв поглед така.Действително, на повърхността, може да Ви се стори, че примерно, писането на теми в мрежата, не е кой знае каква философия, но на практика това си е цяла една нова университетска специалност „интернет филология". Ако не сте отличник по нея е гарантирано, че по-далеч от разочарованието няма да стигнете. Така е и с други работи от къщи.

    ОтговорИзтриване
  9. Ако искате да заработвате нормални доходи с работа от къщи, то трябва да сте готови за това и да разбирате, че няма как да стане ако само чакате това да се случи. Подведени от модела но работата по трудов договор, с отговорен за дейността им началник, много хора не са в състояние да разберат и осъзнаят, че оставайки сами, в къщи, всичко вече си зависи от тях самите.

    ОтговорИзтриване
  10. Когато човек се заема с работа в къщи, трябва да е готов в определени моменти да работи доста интензивно, при това - в условията на конкуренция, срокове, точни задания, като при това трябва и постоянно да се учи от своя опит и грешки.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.