Translate

вторник, 6 май 2014 г.

Платени анкети онлайн | dLambow

Пари от попълване на платени анкети онлайн за доходи от надомна работа с Интернет


Като встъпление по темата може да се каже, че една от многото и разнообразни възможности за доходи от надомна работа е тази с онлайн попълване на платени анкети - дейност, която е финансирана от маркетинговите отдели на големи международни компании, проучващи потребителското мнение и отношение към различни продукти, услуги и сайтове из Интернет. Както и в реалния свят, разковничето за успех е да не приемате тази дейност като вид работа по трудов договор, с осигуровки и работно място, а по-скоро да я разбирате като виртуална възможност за доходи от самостоятелен собствен бизнес в нета, без работодател над главата си.


„Възможност" - означава шанс, но не и „гаранция".

Тук говорим за "Възможност", защото може действително да я осъществявате (проверено е, прави се от хиляди, а може би и милиони хора у нас и по света), но Вие специално е много по-вероятно да си намерите десетки причини и мотиви да не го правите, особено когато предпочитате упорито да се впечатлявате от анонимни негативни коментари (приемайки ги за чиста монета), вместо да извличате полза от тях и да търсите начините да се реализирате (както го правят хиляди други хора като Вас от години насам).

Добре в тези случаи да помнете, че колкото и да са мъдри Вашите съображения в полза на това конкретната работа да не се прави, те все пак ни най-малко няма да Ви донесат даже и един лев доход. Защо тогава си губите времето напразно с тях? Така, че да оставим разследванията на професионалистите, на които им плащат за това, а ние да се концентрирайте върху търсене и намеране на решения за своите доходи и анкетите са един от вариантите.

Достъпна работа в Интернет.
Да се търси и намери работа в Интернет не винаги е лесно, особено ако разчитате на манталитета за намиране на обичайните трудови ангажименти с обява, подаване на документи, събеседване и назначаване по трудов договор. В Интернет (макар да не е напълно изключено), но все пак не бива да разчитате на трудови отношения. Действайте като свободен агент - самоосигуряващо се лице и търсете самостоятелна работа по конкретен проект, каквото е например попълването на платени анкети.

Действително в мрежата има доста работа с попълване на анкети срещу заплащане под най-различни форми, като за целта ще Ви е нужно да разполагате с около 3 часа дневно и, естествено, да сте се регистрирали в сайтовете, които ги предлагат. Една от основните хватки е да се регистрирате в повече сайтове и редовно да изпълнявате дейността си за деня, за да не пропускате спешните и скъпо платени въпросници.

Дали това е подходяща работа за Вас?
Макар, че попълването на платени анкети онлайн е добра идея за надомна работа през Интернет, тя може да Ви носи както много, така и малко доходи, в зависимост от Вашата отдаденост. Ако не полагате достатъчно усилия да разберете същността на анкетирането и не вниквате в ползите от него, мотивацията Ви за работа ще спада. Затова е добре да знаете предимствата - работи се до два-три часа дневно, и то изцяло надомно, с помощта на компютър и Интернет, което за много хора е доста удобно.

Занимавате се без началство над главата си, като по всяко време на деня може да превключите на други лични или семейни проблеми, но без да се отпускате за текущата си работа. Винаги може да си починете (по собствено желание), но ако обстоятелствата го налагат, може и да работите сериозно и организирано. Финансово бихте могли да си докарвате по един сравнително приличен доход, ежемесечно, но за тази цел е наложително преди това да вникнете в детайлите и настроите добре системата.

Какво са потребителските анкети?
Обикновено целта е да вземате редовно участие в попълването именно на потребителски анкети, при това такива, които са платени и то с пари, а не с бонуси, награди или томболи. Те включват в себе си потребителски въпроси за различни категории стоки или услуги, като целят да извличат мнението на евентуалния потребител в психологическа дълбочина, като се стремят да узнаят и проучат основно мотивите за сдобиване със съответния продукт.

Така се цели най-вече разкриване реалните и неприкрити нужди на потребностите и на населението в една държава или по-широк потребителски регион (Европа, Централна Америка, Юго източна Азия). По този начин те биват класифицирани в едни или друг вид категории за стоки и услуги, и служат за основа при изграждане на фирмени асортиментни листи и финансови изчисления на основата на прогнозируеми приходи и очаквани разходи.

Какво са платените анкети?
Редица големи търговски и производствени компании често възлагат анкетни проучвания на пазара именно чрез платени потребителски анкети, като го правят най-вече с помощта на специализирани сайтове в Интернет. Така се допитват до реални потребители, проучвайки мнението им за техните продукти. Ето някои от тях - Самсунг, Тойота, Бош и други такива, за които съвсем не е безразлично какво мислят хората за тях и целят от първа ръка да научат какво е добре да променят в своята продукция.

Именно това се прави чрез платените анкети, като компаниите плащат сериозни пари на маркетинговите фирми да провеждат анкетиране сред населението и потребителите на интересуващия ги регион, за съответните техни продукти и услуги. Често и под различна форма, отговорите на ангажираните в анкетата хора се заплащат. От тази възможност може да се възползва всеки по човек - потребител, след регистрация в съответните анкетни сайтове.

Участие в платени анкети онлайн
След регистрацията си веднага може да се включите в наличните анкети, което е един от начините да помогнете на фирмите, които изразходват стотици милиони долари годишно за реклама, да таргетират по-прецизно своите продуктови линии. Така, срещу цената на няколко долара, мнението на всеки конкретен човек може да им помогне да разберат предпочитанията и на тази база да икономисат доста пари. Обикновеният човек мисли за нужните му продукти по специфичен начин, който е интересен за обследващите пазара фирми.

Затова те организират пазарни обследвания и да плащат за Вашето мнение. Но някои хора се притесняват да започнат работа към сайтове, поради езиковата бариера. Затова трябва да се знае, че тези анкети се провеждат с помощта на въпросници, изложени в Интернет и никой не ни притеснява да бързаме с отговорите. По този начин, разполагаме с време и възможности да ползваме речници или автоматичен превод с Гугъл-преводач.

Лесно или трудно се попълват анкети?
Въпросниците за платени анкети в Интернет се предоставят само от специализирани сайтове, като дейността е сравнително елементарна, даже когато е на английски или испански език. Но не бива да мисли че, че е лесно да се осъществява, особено когато стартирате - ще е нужна доста упоритост и много регистрации (даже стотици), за да вървят нещата в правилната посока. По този начин се отсяват кандидатите за лесна печалба. Трябва предварително да е ясно, че от платени анкети в Интернет се печели само тогава, когато се разбира смисъла на дейността и винаги се намират правилните начини тя да бъде вършена.
Какви доходи да очаквате от онлайн анкети?

Чрез попълване на анкети може да си осигурявате както малко, така и много доходи, при това със сравнително лека и даже приятна онлайн работа. За целта компаниите  съставят готови въпросници и определят заплащането за отговорите по тях, според различни класификации. Когато въпросника стигне до Вас, чрез съответния сайт и Вие го попълвате, именно това може да Ви носи заработка, в зависимост от Вашата отдаденост и предприемчивост.

Напълно е възможно да си докарвате приличен месечен доход - като пари от работа в Интернет, но само след известно време, когато вникнете в детайлите и настроите добре системата. За целта е добре Вие предварително да преценете за себе си, дали сте такъв човек и дали такава работа ще Ви устройва. Доста хора си мечтаят за споменатите вече удобства, но всяка работа си изисква и да бъде работена, за да Ви плащат. Така е и с попълването на платени анкети онлайн - сами преценете.

Пари от анкети в нета.
При правилен подбор на сайтове, а също и при упорита и редовна работа, всеки участник би могъл ежемесечно да заработва по 220 - 450 лв или в тези граници за рамките на България (някои от анкетите имат ограничения за териториалния обхват на анкетираните и обикновено те са по-достъпни за страните с по-голямо население (повече потребители). Решаващо за успех и доходи обаче е Вашето отношение и постепенно изграждания професионализъм, към които може да добавите такива качества, като настойчивост и постоянство.

Добре би било да разглеждате тази дейност през фокуса на свой бизнес план за кариера в онлайн анкетирането. Само така ще си осигурите получаването на периодични фишове, чекове или банкови преводи за добре свършената от Вас работа в Интернет. Професионалистите в тази област работят от години и с по 150 - 300 сайта едновременно, основно на английски и испански езици.

От къде идва дохода в платените анкети?
Много хора не вярват, че такива доходи в Интернет са възможни, заблудени от анонимни вопли на провалили се печалбари. А на практика, индустрията за провеждане на анкети е доста развита и то от години, но за да печели от нея човек, трябва преди това добре да я опознае. Парите идват от възложителите на маркетингови проучвания. За какво плащат големите компании?

Да научат предпочитанията на своите потенциални клиенти, за да си спестят загубите от развитието на неудачни продукти. Така информацията, че един продукт се предпочита пред друг продукт, може да се равнява на няколко милиона повече печалба. Е, тогава защо да не платят няколко хиляди или десетки хиляди, което им дава възможност да научат от първа ръка, от потребителите какво е добре да произвеждат и доставят?

Какво плащат за работа с платени анкети?
В сайтовете за проучвания с помощта на платени анкети плащат от 3 до около 100 долара за всяка завършена платена анкета (тази информация предварително се обявява, за да знаете), според нейната големина, подробност и специфика на задаваните въпроси. Освен това има и участие във фокус групи (ако сте по-добре с ползването на английски език), за което може да Ви плащат от 10 до 150 долара на час.

Но трябва наистина да знаете и внимателно да проверявате, защото не всички сайтове плащат в пари (проучвайте предварително и внимателно условията на всеки сайт), но някои от тях обявяват много интересни и привлекателни томболи с предметни награди - компютри, смартфони, таблети, в които могат да се включват само участниците, които са попълнили докрай предлаганата анкета. Проучвайте предварително и внимателно, за да няма изненади.

Видове възнаграждения.
Видовете възнаграждения за работата с платени онлайн анкети могат да бъдат различни, според сайтовете, които ги предлагат. Често, но не винаги, се предлага заплащане в реални пари, но покрай това, съществуват и редица други услуги, при които за активно участие в анкетите, могат да Ви подаряват ценни награди, като печелившия се определя на томболен принцип, т.е. малко вероятно е нещо да получите. В някои случаи се начисляват специални точки, пунктове, пойнтове и т.п., които могат да се конвентират в пари от различни валути или да бъдат обменени за подаръчни сертификати или за нови стоки.

Теглене на пари от сайтовете за платени анкети.
Когато имате събрана определена заработка в пари, има различни начини да ги получите - по своя банкова сметка, чрез кредитна карта, с чек или с превод през Интернет разплащателна сметка. За целта, на съответния сайт ще Ви предоставят личен „кабинет", в който ще се намира Вашата сметка, по която ще следите всичките си постъпления в момента на тяхното появяване и ще контролирате дали всичко е точно и честно.

По тази Ваша лична сметка ще Ви превеждат всички заработени суми от анкетите, но това не означава, че парите веднага са достъпни да ги ползвате. За да стане това, трябва да си ги изтеглите оттам на Ваша банкова или картова сметка или по друг начин и тогава получавате реален достъп до сумите. Другото стъпало е, че често се обявява минимум, който трябва да имате натрупан по сметката си, за да може да пристъпите към теглене.

Един от начините да получите пари, е като поискате (отбелязвате предпочитан начин за изплащане) да Ви изплатят съответната сума с чек. Те попълват чека и Ви го изпращат с писмо на Вашия пощенски адрес. Получавате го след 2 - 3 седмици, носите го в банка и там Ви го осребряват в пари и сега вече може да ползвате реално парите - то е нещо като да имате фиш за заплата, но заплата още предстои да получите. Трябва да се отбележи, че разходите за получаване на минималната сума, като процент от нея, ще са по-големи, от тези на по-голяма сума. Да се надяваме, че всичко описано тук е ясно. Ако не е - пишете.

Има или измами и престъпления в онлайн анкетирането?

Има ли измами сред анкетните сайтове?
В днешно време доста хора се обезкуражават да печелят доход от Интернет, поради опасения от различни форми на измама, макар че са подклаждани преди всичко от анонимни и несигурни източници или може би се правят за да се намали конкуренцията. Но фактически кого мамят тези хора - преди всичко себе си. Разбира се, че в Интернет има измами и всевъзможни компютърни престъпления, но те едва ли са повече от тези, които се случват в реалния живот, а и са значително по-безопасни.

Затова, нека за измамите и престъпленията да разчитаме на специализирана полицейска служба против компютърните престъпления. Това е и въпрос на известна обща Интернет култура за всеки потребител на мрежата - да проявява известна доза разбиране. Ако сме по наблюдателни и внимателни, лесно може да установим кога се опитват да ни подвеждат. Затова нека да не си търсим оправдания, че ни мамят с възможностите за доход от попълване на платени анкети в Интернет, а внимателно да четем, да разбираме условията и да разпознаваме кога се пресилват с пораздути  и бомбастични реклами.

Битуват някои неверни представи за платените анкети.
Сред някои участници в онлайн анкетирането битуват определено неверни представи, които възникват най-вероятно поради езиковата бариера и недоброто разбиране на терминологията. Има твърдения, че е възможно да заработвате до 250 долара на час с платени анкети, но тук кандидатите виждат „250 долара на час", а не обръщат внимание на „до" („up to"). Нужно е внимателно да се четат условията. Така най-вероятно ще установите, че може да разчитате на около 2 - 20 долара на час или на попълнена анкета.

Ключов фактор за да не се почувствате „измамени" в тази работа е да не се надявате, че само с 1 - 2 регистрации ще изкарате някакви пари. По-скоро подходете  с професионализъм и се регистрирайте в 50 - 100 или 200 сайта за анкети и то такива, които действително представят (сравнително редовно) анкети за жители на България. След това редовно попълвайте изпращаните Ви заявки и в най-голяма степен се съобразявайте с техните изисквания и условия.

Има разлика между „платена анкета" и участие във фокус-група. Първото е свързано с попълване без притеснения, когато Ви е удобно, като при това може да ползвате и речник (т.е. с по-слабо владеене на английски език), докато при второто участвате онлайн и веднага трябва да отговаряте, като се изисква добро разбиране и говорене на английски език.

Сайтове за платени анкети.

Как да избирате сайтове за платени анкети?
Кандидатите да заработват доход от платени анкети онлайн, преди всичко трябва да се справят и то добре с избора на сайтове, които провеждат платено анкетиране. Обърнете внимание на количеството реклами, които се предлагат. Едно е ежедневното попълване, друго е това да се случва веднъж седмично или веднъж месечно. Проучвайте не само кой сайт рекламира повече дейността си, а и кой реално предлага повече анкети, защото с него е по вероятно да се заработят реални пари с тази работа.

Регистрация в сайт за анкети.
Началната регистрация не е трудна, но след това всеки сайт за попълване на платени анкети ще Ви насочи да попълните анкета за себе си, в която е добре да вписвате правдоподобна информация, тъй като сайтове за маркетингови изследвания се интересуват от тези подробности, за да насочват въпросниците към подходящи целеви групи. Заплащане ще получавате само ако отговаряте цялостно и докрай на всички въпроси. Затова, при регистрация, попълвайте цялата изискваща се от Вас информация и редовно проверявайте за изпратените Ви възможности.

Американски анкетни сайтове.
Определено може да се обобщи, че сайтове за попълване на анкети с пазарни проучвания, има в почти всички водещи икономики по света, но големите анкетни фирми са разположени предимно в САЩ и те са около 600 на брой, от които около 150 са най-сериозните и които имат свои сайтове. Не всички от тях са „международни", но определено има и такива, на които могат да се регистрират хора от всяка страна по света.

Обикновено американските анкетни компании изпращат своите проучвателни анкети по електронната поща до всички желаещи да изпълняват тази работа, като често поставят срок, в който могат да се приемат отговори и когато всичко се прави по правилата, може да се каже, че реално плащат добри пари на съвестните изпълнители. Има редица международни сайтове, които предлагат платени анкети на всевъзможна тематика. Ето някои от тях:
  • surveysavvy.com
  • planet-pulse.net
  • myiyo.com
  • qsample.com
  • brandinstitute.com
  • pureprofile.com
Повечето от тези сайтове предлагат изплащане на заработките чрез банков чек или през електронната разплащателна система PayPal. Има и такива, които предлагат международен банков превод по сметка (с доста скъпа такса). Но при всички случаи е нужно да се запознаете с услугите и условията на всеки сайт поотделно (без да си мислите, че е същото, като при другите), за да не се налага след това да се изненадвате и да пишете, че са Ви излъгали. Четете внимателно условията за участие, за да няма изненади. Звучи просто и ясно, но доста хора не го правят.

Спешни анкети за попълване от определен брой участници.
Не е кой знае каква тайна, че с колкото повече сайтове работите едновременно, отговаряйки своевременно на техните запитвания, толкова повече ще печелите. Някои, сравнително добре платени анкети, се попълват и изчерпват доста бързо. Обикновено имат поставен лимит за отговорите - например 500 или за краен приемлив срок, и щом се изчерпи този лимит, ги закриват. Ако пропуснете лимита, това означава, че ги пропускате като възможност за доходи. Затова основно правило е редовно да проверявате своята пощата за нови съобщения. Така се създава определена конкуренция сред участниците, изразяваща се в своевременно отговаряне на изпратените анкети за попълване. Печелят най-чевръстите.

Заключение.
В заключение може да се каже, че попълването на платени анкети онлайн си е доста популярен вид работа в Интернет, разпространена в цял свят, която може да Ви осигурява малко или много допълнителни доходи (зависи само от Вас) с помощта на проучвателни въпросници, които се предоставят от специализирани сайтове. Но е абсолютно необходимо да проучвайте внимателно условията на всеки сайт. Когато посвикнете и навлезете в същността на тази работа, проучването ще Ви отнема 20-тина минути, но ще Ви спестява доста неприятности. На пръв поглед, работата с попълване на платени анкети изглежда доста елементарна, но това не бива да Ви подвежда. Нужна е 100% отдаденост.

-------------------


31 коментара:

  1. Не се увличайте много от този вид програми или поне не ги оставяйте като единствен свой източник на доходи. Много от тях не са предвидени за България и веднага Ви го съобщават. Но е възможно да попаднете и на такива, които няма да Ви го съобщят и накрая може да се окаже, че сте загубили маса време за нищо. Остават в сила основните две правила: 1) проучвайте внимателно условията на всяка нова компания и 2) включвайте се във възможно най-много на брой сайтове, така че да имате постоянно предлагане на анкети. С участие само в 2 - 3 сайта, може да се случи и 5 месеца да не Ви предложат анкета.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. аз за 1 година успях да направя 30 лв. и ми ги изплатиха като валчер за подарък

      Изтриване
  2. Задължителна стъпка в работата с анкети е да прочитате и то внимателно и с разбиране условията на всяка програма и сайт и то предварително. Не е нужно да блъскайте на принципа "Каквото стане", защото то е предварително ясно какво ще стане.

    ОтговорИзтриване
  3. В крайна сметка, тази анкетна работа с интернет е подходяща само за начало. В последствие търсете и други начини да заработвате от нета, защото със сигурност има такива, а някои от тях са и много добри. Въпрос на предпочитания и избор. Но във всички случаи изкарването на пари от интернет изисква сериозно отношение.

    ОтговорИзтриване
  4. В работата с платени анкети е добре да се приложи бизнес принципа, което означава да се опитвате да печелите се не само от самата работа (попълването на анкетите и въпросниците, които Ви изпращат) и то само от една или две анкетни компании (което ще става доста рядко и е доста разочароващо като доход, а да се опитате да разширите мащаба до 100 или 200 сайта. Това вече изисква доста повече организираност и предприемчивост, но пък ще си осигурите доста по-широка база по същество.

    ОтговорИзтриване
  5. Печели се не само от това сами да попълвате по 8 - 10 часа на ден анкети, а като започнете да привличате свои реферали, като Ваши подизпълнители, които да обучавате и да вземате процент и от техния доходи.

    ОтговорИзтриване
  6. Най-накрая може да печелите и като продавате идеята за надомна онлайн работа по попълването на анкети, на други хора, които до сега не са го правили и ще искат някой да ги въведе по-конкретно в процедурите. По този начин ще увеличите и собствените си възможности за доходи, защото някои от сайтовете Ви дават процент от доходите на хората, които Вие сте привлекли да се регистрират и попълват анкети при тях.

    ОтговорИзтриване
  7. Ако се направи внимателен анализ на тази възможност за доходи от интернет, извода е, че хората, които печелят реално, обикновено отговарят на платени анкети, средно, на 50 - 200 анкетни сайта.

    ОтговорИзтриване
  8. Ако действително искате да печелите от работа със заплащани анкети, добре е да се сдобиете с адресите и да се регистрирате в поне 100 реално работещи сайта, които приемат международно участие и могат достатъчно често да Ви изпращат въпросници и плащат пари за Вашите отговори.

    ОтговорИзтриване
  9. За да Ви изпращат анкети за попълване и след това да Ви плащат, е нужно да се регистрирате в сайтове за платени анкети. Не ги бъркайте със сайтовете, на които ще Ви предлагат различни поощрителни награди или томболи за участие. Това означава, че от 5000 участници, попълнили въпросника, 1 или 2 ще получат обявената награда на принципа на томболата, като при това няма начин да контролирате дали тегленето е справедливо.

    ОтговорИзтриване
  10. Регистрациите в анкетни компании са почти винаги безплатни, освен в случаите, когато предварително закупувате готов списък с такива, с оглед да си спестите търсенето и отсяването. Но даже и готов списък да имате, не се знае как точно е съставян той, така че пак ще се наложат проверки, четене на условия за участие и цялата тази предварителна подготовка.

    ОтговорИзтриване
  11. Ако не сте наясно как точно да търсите, няма да Ви е лесно да намерите достатъчно сайтове за платени анкети, така че да си осигурите сравнително редовни и прилични доходи от тях. Затова може да се каже, че има най-общо два начина да търсите сайтове за платено попълване на анкети. Единият е метода на самостоятелно проучване в интернет, като в движение се учите с какви ключови думи да търсите и как да проучвате появилите се възмогности. Преглеждате ги един по един за условията, които предлагат и ги отсявате според своите изискванията. Този метод е подходящ за по-опитните ползватели на мрежата. Другият начин е да заложите на закупуване на готов списък на онтернет сайтове, които предлагат попълване на платени онлайн анкети, като се предполага и се надявате, че списъка до някаква степен е проверен, пресят и ще Ви е по-лесно да намерите подходящи възможности. Но и това не означава, че може да му се доверите на 100% - пак е нужно проучване, защото ако не го направите, може да се обречете дълго време на безплодна работа и накрая доходите да не са тези, които очаквате и се надявате.

    ОтговорИзтриване
  12. След като извършите процедурата по регистрация, всеки от сайтовете ще започне да Ви изпраща по e–mail своите платени анкети, средно по 4 - 6 на месец. Броят на анкетите зависи от редица фактори, като Вашето местоживеене, наличието на заявки, броя на дейностите, от които сте заявили, че се интересувате.

    ОтговорИзтриване
  13. Една от основните концепции за осигуряване на доходи от попълване на платени анкети онлайн е да се регистрирате в колкото е възможно повече такива сайтове, предимно на английски език, но също и на испански език, които позволяват международно участие. Целта Ви като минимум трябва да е 30 - 50 сайта, но още по-добре е ако намерите, проучите, одобрите и работите с 100 - 200. Колкото повече толкова по-добре, толкова по-голяма заработка ще може да регистрирате.

    ОтговорИзтриване
  14. Количеството на регистрации в сайтове за анкети Вие решавате сами, в зависимост от това колко анкети може да поемете в разумни граници, без да стигате до ситуация да пропускате или отхвърляте въпросници. Освен това е нужно да разбирате ситуацията с динамиката в интернет - постоянно има движение, в смисъл едни сайтове западат, други се появяват и развиват. От тази гледна точка, задачата Ви за търсене, преглеждане и регистриране в нови сайтове трябва да е постоянна, за да поддържате своето портфолио в кондиция, но не бива да хвърляте прекалено много усилия в това направление, освен в началото.

    ОтговорИзтриване
  15. При регистрация в сайт, следва да спазвате правилото „един сайт - една регистрация". Някои кандидати за участие в платени анкети си мислят, че може да надхитрят системата, като се опитват да правят по-няколко регистрации от името на различни свои познати или роднини, но с това нищо не постигат, защо този вид измама много лесно се разкрива и никой не е успял да пробие по този начин системата.

    ОтговорИзтриване
  16. Преди да започнете да получавате платени анкети за попълване, естествено трябва да се регистрирате на сайта на съответната проучвателна компания, като попълните нейния встъпителен въпросник. Този въпросник ще ориентира компанията какви анкети да насочва към Вас, според подадените от Вас данни. Въпросниците трябва да попълвате лично, на съответния език, като в повечето случаи няма да се изискват някакви специализирани знания. Интересува ги Вашето потребителско мнение, а не какво мислите като професионалисти в дадена област.

    ОтговорИзтриване
  17. Анкетните сайтове и фирми са налага да използват мнението на много хора, за да получат по-точни крайни резултати. Но кой би си губил времето да попълва безплатно анкети, състоящи се от десетки въпроси? Оттук възниква и възможността в някои случаи да се попадне на платени анкети и с времето това да се превърне в постоянен източник на доходи, с приблизително натоварване от около 3 часа дневно, 30 дни в месеца и доход от около 800 долара.

    ОтговорИзтриване
  18. Много често платените анкети съдържат в себе си по 50 - 60 въпроса. Някои от въпросите се предлагат с готови варианти на отговори, от които да избирате. В тези случаи трябва само да изберете подходящия според Вас отговор. Но е добре също да внимавате да не означите за отговор нещо като „Аз съм мошенник" или подобно. Често, по този начин се тества дали анкетирания разбира езика и въпросите или попълва отговорите чисто механично. По този начин, за попълването на една анкета отиват около 10 - 40 минути. Това дава възможност да пресмятате възможната доходност от тази дейност, ако знаете и средното заплащане за една анкета.

    ОтговорИзтриване
  19. А какви услуги с попълване на платени анкети знаете?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много са, но и пазара е динамичен - едни се появяват, други изчезнат. Сменят начините на плащане. Това определя и Вашето поведение да е динамично и постоянно да поддържате актуалност на услугите, които ползвате. С времето е добре да допълвате списъка си, особено ако постоянно търсите и намирате добри нови сайтове за анкети. Понятието "добри сайтове" означава да плащат и да изпращат достатъчно анкети.

      Изтриване
  20. Ако имате опит в работата със сайтове за планети онлайн анкети, може да посочвате техните адреси и кратка информация за тях в коментарите по-добу. Всякаква информация ще е полезна за други кандидати да се включат. Особено ценно е своевременно да научаваме кои са недобросъвестни и не плащат навреме или променят условията. За всеки ще е полезно да знае какви са реалните възможности за заработка.

    ОтговорИзтриване

  21. Да се получава доход от интернет чрез периодично попълване на платени анкети изглежда доста примамлив и прост вариант. Изглежда просто и приятно да се попълват тестове, да се дават мнения, да се споделят предпочитания, а на всичко отгоре и да ти плащат за това. То, това не е работа, а направо приказка. И точно заради това трябва да внимаваме в условията и за какво точно става дума, за да не останем след това "изненадани".

    ОтговорИзтриване
  22. Може ли да започнете работа с попълване на платени онлайн анкети без да закупувате стартов пакет? Нужна Ви два вида информация - за подбрани сайтове, които ще Ви изпращат редовно и то платени анкети, а не такива за подаръци и отделно са Ви нужни указания за ефективно попълване на анкетите. И двете неща може да си ги закупите и да спестите време, или да ги направите само, по метода на проби грешки и след известно време да сте в кондиция. Въпрос на избор.

    ОтговорИзтриване
  23. Дали всичко с попълването на анкетите е толкова просто?
    Първият и най-голям препъни камък е намирането на подходящи сайтове за онлайн анкети. А преди намирането, трябва да сте наясно какво търсите - а именно "платени анкети", а не такива, които предлагат разни бонуси, награди, томболи. Ако искате да печелите, сайта трябва да плаща, при това, колкото е по-редовно и при по-малко заработки, толкова по-добра. Така че, предстои Ви доста изследователска работа, която никак не е лесна и даже може да Ви обезкуражи.

    ОтговорИзтриване
  24. Един от основните моменти, гарантиращи успех в работата с попълване на платени анкети онлайн, е правилния и добрия подбор на сайтове, които предлагат такива анкети. Има доста оферти за продажба на готови списъци с такива сайтове. Но това, което трябва да знаете е, че никакъв списък не може да Ви спести продължителната процедура по регистрация в сайтовете, нито последващото проучване и отсяване на предложителите.

    ОтговорИзтриване
  25. Имайте предвид, че ако цел и причина да приемете да се занимавате с попълването на онлайн платени анкети е осигуряването на целодневен доход и заетост, то в този случай няма да е удачно да си подбирате анкети и на някои да отговаряте или да ги попълвате, а други - не. В противен случай, това едва ли ще се превърне във Ваш постоянен доход, защото анкетите не винаги ще са достатъчно за тази цел. Освен ако работите със стотици сайтове едновременно и сте се наложили като лоялен изпълнител.

    ОтговорИзтриване
  26. Не е сигурно, дали от работата с попълване на платени анкети онлайн може да си осигурите редовни и постоянно основни доходи, но пък от друга страна това могат да са чудесни допълнителни доходи, без да са необходими кой знае какви усилия или много време (обикновено една анкета се попълва за 12 - 20 минути).

    ОтговорИзтриване
  27. Из интернет могат да се намерят различни курсове за работата с попълването на платени анкети онлайн, някои от които могат да са полезни с целенасочените препоръки и със списъка на анкетни сайтове. Това обаче не означава че ще можете да спестите работата по конкретното проучване на всеки сайт и изискванията за попълване на въпросниците. Но ключовият момент си остава да се регистрирате едновременно в много сайтове - стотици и само така ще си осигурите редовни възможности за попълване. Това не е лесно.

    ОтговорИзтриване
  28. Най-добрата стратегия за действие в тази област е да се регистрирате първоначално в колкото е възможно повече компании и сайтове за платени анкети онлайн, като след това започвате да изпълнявате изпратените въпросници. Така , в движение ще успеете да отсеете най-сериозните и да увеличите шансовете си за заработване на пари.

    ОтговорИзтриване
  29. В кой сайт може да попълвам анкети ? Всъщност колко са сайтовете за попълване на анкети ?

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.