Translate

четвъртък, 19 юни 2014 г.

Отглеждане на домашен любимец в къщи.

Как един домашен любимец, който отглеждаме в къщи, 

може да ни създаде доходи чрез надомна работа и то не малко? Преди няколко години видях на пазара една дакелка, която беше родила 4 - 5 малки и много харесах едното от тях. Цената му беше 130 лв - платих я и си го взех в къщи. Излезе много мъдра принцеса.

Сега принцесата е разгонена и й търсим подходящ принц от сой. Това ме навежда на мисълта за чудесна надомна работа, която може да достави радост на доста хора. Разбира се има много и различни домашни любимци - кучета, котки, хамстери, папагали, рибки, гущери , игуани, пеперуди, тарантули, мухи и какво ли не още.

За да печелите от тях обаче само едно желание не е достатъчно. 

За всеки отделен вид си има доста подробна литература. Трябва да я изчетете и то внимателно. Особено въпросите по размножаването и отглеждането. Например, за кучетата има поредица от задължителни ваксинации, обезпаразитяване, правила за хранене, издаване на ветеринарен паспорт... И всичко това са подробности, които може да спестите на евентуалните купувачи на отгледани и възпитани от Вас любимци.
Просто за целта оформете като инструкции всичко, което Вие вече сте научили от книгите и от опит. Това доста ще облекчи процеса на намиране на кандидати. Колко може да изкарате по този начин? Различно. И малко и много. Например, ако имате кученце от сой, намерите му партньор от сой и Ви се родят 4 - 5 малки. Изпълните всички задължителни ваксинации, процедури, подготвите ръководства, извадите ветеринарен паспорт за всяко от тях - в този случай, в зависимост от породата, може да очаквате 4 - 5 х 150 - 800 лв = 600 - 4000 лв и то само от един цикъл.

А кучетата могат да правят по два, а в някои случаи даже и три цикъла на година. И ето Ви една чудесна надомна работа с отглеждане на домашни любимци в къщи, която ще Ви докарва поне една средна за страната заплата. А защо не сте го правили до сега - кой може да каже?! Действайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.