Translate

вторник, 3 юни 2014 г.

Работа с компютър по изработване на визитки.

Домашният компютър в действие.

Да се изработват визитни картички (визитки) на домашния компютър е единия от начините да си осигурите периодични доходи с компютърна работа от къщи. Клиентите за подобен продукт са много и ги има във всеки район - всевъзможни ателиета за услуги и ремонти - фризьори, масажисти, ВиК, ел. техници, хладилни техници, лекари, зъболекари, шивачи и т.н. Клиенти са и различни професионалисти - лекари, зъболекари, адвокати, нотариуси, архитекти и др.

Потребители на визитки.

Повечето от тези потенциални потребители на визитката редовно имат срещи с клиенти и редовно се налага да им оставят свои телефони и адрес за следващи контакти, поръчки, записване на час за услуга и други професионални действия, които изискват постоянно да разполагат със служебни визитки, понякога в значителни бройки (хвърчат като топъл хляб). При това всички тези клиенти не са придирчиви да им се правят някакви луксозни скъпи, на специален картон, със специални шрифтове. Те искат да вършат работа и да не са скъпи.

Професионални визитни картички.

Затова ги устройва да имат под ръка много на брой и евтини на цена визитки, с полезната за клиентите им информация за установяване и поддържане на професионални контакти, които им носят доходи. Това са предпоставки, които определят добри възможности за тази работа на компютър по изработването на предимно професионални и служебни визитки.

А при наличието и на принтер, няма да Ви се налага да правите разпечатки от флашка на друго място (срещу заплащане), а целия технологичен процес ще извършвате при вас, което означава и че целия доход ще си остава за Вас, което си една чудесна надомна работа с компютър.

3 коментара:

  1. Един от вариантите да се заработват доходи при работа с компютър е дейността с т.н. e–mail маркетинг. За какво става дума? Представете си, че имате някакйв продукт, който искате да продавате на хора, които имат нужда от него. Да предположим, че произвеждате и предлагате различни подправки в пакетчета. Пускате обяви в множеството сайтове за безплатни обяви в интернет. Хората, които се интересуват от Вашия продукт, Ви изпращат по e–mail запитване за повече подробности. На всички запитвания Вие, също по e–mail отговаряте каква е Вашата оферта и как да се осъществи поръчката. Който е съгласен с Вашите условия, Ви праща поръчка и Вие я изпълнявате - начин за се изкарват пари при работа с компютър, от къщи.

    ОтговорИзтриване
  2. има начини стига човек да е упорит

    ОтговорИзтриване
  3. Повечето от компютрите разполагат с готови, автоматизирани програми, които позволяват да се постигне почти моментално изпълнение на заявки за изработване на визитни картички, като водят ползвателя стъпка по стъпка през процеса на проектиране на визитката, докато я докарат готова за принтиране. Тогава ще Ви трябва само подходящ визитен картон, нож за рязане и бизнеса е готов, ако знаете как да се организирате.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.