Translate

четвъртък, 3 юли 2014 г.

Бродиране на шевици - надомна работа за жени със златни ръце.

Работа с бродерии и шевици за жени


Работа за жени със златни ръце.

Все още в България има жени със златни ръце, за които уверено може да се каже, че умението за бродиране на шевици с национални мотиви върху плата, е добра идея за надомна работа, особено при положение, че го съчетават с известна предприемчивост и умение за самостоятелно справяне не само със самото шиене или бродиране, но и с организационната работа около него и особено с пласмента или маркетинга на своята дейност - т.е. работата с потенциалните и заинтерисовани клиенти.

Доходи без посредник.

Под това условие, за самостоятелност (най-често като „самонаето лице"), няма да се налага да прибягвате до посредници или прекупвачи, предлагащи крайно неизгодни условия за услугите си, като понякога Ви вземат до 95% от пазарната стойност на труда, а ще работите директно за себе си и така може целия доход да остава само за Вас, колкото и да е малък или голям. Но при всички случаи трябва да разбирате, че тази работа не е само до бродирането, а съществено касае и Вашите пазарни умения.

Доходи без посредник от къщи.


Ползване на интернет маркетинг.

Т.е. другото задължително условие за успех на това женско начинание и поприще е пазарното умение за осъществяване на маркетинг, дали с обяви и телефон в ръка, дали през интернет, но винаги директно и без посредници. Даже, за случая, ще е добре да работите с интернет и да качвате творенията си на популярни сайтове, при това най-вече и особено чуждестранни, където и ще намерите доста по-добри цени и признание за труда и уменията си. Това не би следвало да е много трудно, предвид развитието на интернет технологиите и инструментите за споделяне.

Бродиране на национални шевици.

Ако погледнем и от друга гледна точка, самото бродиране на национални български шевици си е една чудесна отморяваща и успокояваща съзнанието надомна работа, която носи доста удовлетворение и разпускане след тежък работен ден, а това е доказано и от психолозите. Може да се каже, че това е един от почти идеалните начини за допълнителни или даже основни надомни доходи при инициативните жени, имащи златни ръце в областта на ръкоделието.

3 коментара:

  1. Имам интерес как да се свържа с Вас !?

    ОтговорИзтриване
  2. Притежавам умения за бродиране на български шевици. Очаквам ангажимент на 0887 557616

    ОтговорИзтриване
  3. Хората са написали информативна статия, а не Ви предлагат работа!!!

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.