Translate

вторник, 8 юли 2014 г.

Недоверие.

Недоверието е на мода.

Различни форми на недоверие днес е на мода. Много хора разчитат да се изкарат компетентни, врели и кипели в очите на други хора, обърнете внимание - не със знания и опит, а като проявяват недоверие към какво ли не. Но недоверието е път към ада - мястото за неверниците. Ако се вгледаме по-внимателно в недоверието, ще разберем, че то е израз на некомпетентност.

Все повече хора изостават от живота.

В съвременните условия, със съвременните технологии, все повече хора изостават от живота и много често - даже не разбират за какво става дума. При това положение, за да излязат от конфузната ситуация, те започват да се правят на недоверчиви. Един път така, втори път ... И това им става навик. Без да подозират, че стават смешни в очите на разбиращите и жалки - защото с недоверие подкопават собственото си житие.

„Такова животно нема."

Когато си изостанал, много по-лесно е да кажеш "Е, те такова животно нема!", отколкото да проявиш предприемчивост, буден дух, интерес и позитивизъм. За домашно си спомнете последното "компетентно" мнение, което изразихте днес по повод на новина, събитие, предложение ... и се опитайте по-задълбочено да проучите как в действителност стоят нещата и дали чрез манифестацията на недоверие не пропускате очевидни възможности.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.