Translate

петък, 15 август 2014 г.

Как да намерите идеалната надомна работа за себе си?

Половин милион българи вече си осигуряват надомни доходи.

Как да намерите идеалната надомна работа за себе си, защото определено има работа, която е по-подходяща или по-малко подходяща за определен човек. Според изследване на вестник Стандарт, 500000 българи си осигуряват надомни доходи. Това са повече от 6% от населението на страната. Следователно, осигуряването на надомни доходи е доста честа практика и не би следвало да е особено затруднително, особено ако човек има поглед за тези неща. Но все пак, нека да видим кои са трите основни начина за осигуряване на надомни доходи и от кого зависят те:

1-ви начин:

Като се вгледаме по внимателно в собствената си професия - счетоводител, филолог, журналист, учител, финансист, инженер, техник, художник, медик, архитект и т.н. Всяка една от тези професии, а също и стотици други подобни позволяват да се заработват доходи от къщи. Останалото е въпрос на:
  • а) организация и
  • б) способност да се намират и задържат клиенти

2-ри начин:

Като заложим на свои занаятчийски способности - масажист, обущар, фитнес инструктор, керамик, плетач, билкар - и стотици други подобни. Тук въпроса отново допира до две неща:
  • а) организация на дейността
  • б) маркетинг - намиране и задържане на клиенти

3-ти начин:

Като ползваме готови консултантска програма за ускорено усвояване на дейност, носеща надомни доходи - подаръчни торбички, стикери, визитки, рабат карти, некролози, бланки, покани, честитки, сувенири, целофанови торбички, изделия от стъклени бутилки, e–mail маркетинг, телефонен маркетинг, продажби чрез пощенски заявки, отглеждане на палми и т.н.

Кои са принципите за идеална надомна работа?

Ако всичко това все още не Ви насочва в правилната посока, използвайте специализирана консултантска помощ. Анализ на силните и слабите Ви страни, преценка на пазарното търсене (Продай, преди да купиш.), психологията на успеха. Това са принципите на идеалната надомна работа. Абсолютно сигурно е, че има решение и за Вас. Стига да сте сериозни и предприемчиви.

1 коментар:

  1. Идеалната работа е тази, при която не си гледаме часовника за края на работното време.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.