Translate

четвъртък, 18 декември 2014 г.

Надомна работа - мнения, отзиви, препоръки.

Какво е надомна работа?

Надомна работа - най-перспективната съвременна концепция за заетост днес е ключова и много перспективно начинание за
  • кариера, 
  • печалби и 
  • доходи (в т.ч. допълнителни) 
в световен мащаб и най-вече в развитите региони на
  • Европа, 
  • Америка, 
  • Япония... 
и в пренаселените държави като
  • Китай, 
  • Индия, 
  • Индонезия, 
  • Пакистан.

Каква е ползата от надомна работа?

В Америка, още в края на миналия век, с надомна работа са били заети 24 милиона души, които са  осигурявали 383 милиарда долара годишен доход и по цели 1800 нови работни места ежедневно! С надомна работа могат да се решат, при това много бързо, такива ключови съвременни проблеми като:
  • - Постоянните транспортните задръствания и при отиване и при връщане от работа + огромна икономия на гориво;
  • - Безпрецедентното замърсяване на въздуха и парниковия ефект от газовите емисии на автомобилите които сутрин и вечер ни карат и връщат от работните ни мяста;
  • - Хроничния недостиг, особено на квалифицирана работна ръка, като с надомната работа се спестяват от 1 до 3 часа дневно на човек продуктивно време от времето за пътуване до и от работното място;
  • - Намаляване на презастрояването в големите градове, поради спестяване от ставащи излишни офисни помещения, за сметка на трансформиране и подобряване на жилищната среда.
и т.н и т.н. поне за една лекция от 5 часа, стига да има кой да слуша. Никога до сега предпоставките за надомна работа не са били толкова благоприятни, особено с безпрецедентното разпространение на интернет и на мобилните комуникации.

Онлайн надомна работа - през интернет.

Нещо повече, в преобладаващия брой от случаите, към определението надомна работа спокойно можем да добавим "интернет" или "онлайн" работа. Затова е време и Вие да обмислите своите възможности за допълнителни надомни доходи. Не отлагайте решението си за утре. Ако го направите, така ще правите и до края на живота си, а той вече тече много бързо -  със скоростта на съвременните комуникации.

Хиляди хора работят от къщи.

Огледайте се. Хиляди хора около Вас го правят постоянно. Според сериозно проучване на вестник Стандарт, 500 000 българи вече заработват пари от къщи. Нима не е възможно и Вие да сте сред тях? Ако искате да оставите някаква следа след себе си, действайте веднага. Проучете детайлно възможностите от този сайт. Подберете си подходяща специализация и да започваме!

Има хиляди идеи и възможности за надомни доходи.

Има хиляди идеи за допълнителни и даже за основни доходи от надомна работа? С телефон, с интернет, ръчно, с компютър, на финансовите пазари, счетоводни, консултантски и други услуги... Да, да! Възможностите са действително хиляди, ако имате очи да ги виждате. И ... да действаме!
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

18 коментара:

  1. Ако имате компютър и принтер или художествени умения, може да се сдобиете с чудесна надомна работа по изработване на покани за сватби и други събития. Разбира се, трябва да спазвате двете основни правила за успех - самостоятелна работа (работите за себе си, а не чрез посредник или работодател) и наблягате достатъчно на маркетинга и рекламата.

    ОтговорИзтриване
  2. ТРАКИ "Женина" ООД20 декември 2014 г. в 7:57

    Мнение 151.
    "За пръв път влязох и във Вашия сайт и бях много приятно изненадана от визията му."
    Мария И., Г. Делчев.

    ОтговорИзтриване
  3. ТРАКИ "Женина" ООД20 декември 2014 г. в 7:58

    Препоръка 152.
    "Описвайте по-подробно офертите си, иначе сте супер."
    Неизвестен.

    ОтговорИзтриване
  4. Ако имате добри организаторски качества, може да си осигурите надомен доход с работа от къщи по организирането на балове и частни тържества. На човек не му се случва всеки ден да прави такива неща, затова няма опит в тази организация, нито има необходимите контакти и знае кой какво предлага. Затова, ако се специализирате в тази дейност, която изцяло може да осъществявате надомно, скоро може да Ви се разнесе славата и да започнат редовно да Ви търсят.

    ОтговорИзтриване
  5. ТРАКИ "Женина" ООД20 декември 2014 г. в 11:01

    Мнение 153.
    "Винаги с голям интерес чета Вашия бюлетин за работа. Имам голямо желание да развия собствен бизнес и да стана финансово независима. Вие ми давате този шанс!"
    Елена Ц. Видин.

    ОтговорИзтриване
  6. При определени условия, работата като такси диспечър може да се осъществява като надомна. Какви условия - договорка с фирма за таксиметрови услуги, съответно телефонно оборудване и радиостанция и професионални указания за приемане и пренасочване на поръчките. Разбира се, това не е самостоятелна работа. Но така може да стане ако диспечират други услуги - фризьорство, ВиК, ел. ремонти, и т.н.

    ОтговорИзтриване
  7. ТРАКИ "Женина" ООД20 декември 2014 г. в 16:38

    Отзив 154.
    "Получих материалите непокътнати и в добро техническо състояние. След като се запознах с тях, възкликнах: Боже, колко сериозна работа. Трябва да се преобърна на 360 градуса и да започна нещо съвсем различно."
    Спас Й., Етрополе.

    ОтговорИзтриване
  8. Плета на една и две куки - търся възложители - tarsia nadomna rabota pletiva na edna i dve igli telefon za vrazka 047053904

    ОтговорИзтриване
  9. Търся да произвеждам надомно играчки, пликове и др.п. - tarsia nadomno igrachki,plikove...i dr.

    ОтговорИзтриване
  10. Мога да плета шалове на две куки , с материали от клиента и също мога да изплитам лента за глава Вижте

    ОтговорИзтриване
  11. Предлагам ръчно плетиво по поръчка на клиента и с негови материали.

    ОтговорИзтриване
  12. Аз съм от Свищов - как да спечеля пари - kak as sum ot svishtov kak da spechelq pari

    ОтговорИзтриване
  13. Ако тренирате бързо ходене или бавно бягане или ако разполагате с велосипед, с който редовно се придвижвате (т.е. имате нужната тренираност), е възможно да се сдобиете с надомна работа като градски куриер. Много са фирмите и хората, които имат нужда едно нещо да се пренесе от точка А до точка Б във вашия град и с радост биха Ви наели да свършите тази работа, стига да знаят, че предлагате такава услуга и да са сигурни, че сте сериозна и отговорна страна в тази дейност. Е, оттук нататък е Ваш ред е да се изявите.

    ОтговорИзтриване
  14. zdraveite !
    Zdraveite pi6a vi po povod ,obiavata za nadomna rabota !az sam ot dobric,i mi privle4e vnimanieto,va6ata obiava !ako mojete,molia napi6ete mi ,malko po podrobno,za kakva deinost ,stava na vapros?i usloviata ako moje ?! blagodaria vi ,i priaten den! -

    ОтговорИзтриване
  15. Здравейте,заинтересована съм от вашата обява.Бих искала да ми разясните в какво се състои. Приятен ден.

    ОтговорИзтриване
  16. Здравейте! Пиша Ви по повод обявата Ви за надомна работа.Бих искала да разбера подробно как мога да получа материалите,и има ли някакви такси за това.Благодаря Ви.

    ОтговорИзтриване
  17. Zdraveite porachax vi knijkata s va6ite predlojenia za rabota,za koeto blagodaria,sega iskam da popitam kak stava pra6taneto na materialite,naprimer ako iskam da pravq vizitni karti4ki vie li mi pra6tate kakvi to4no 6te sa te i materialite,kajete mi po podrobno za tova kak to4no stava?????????? Blagodaria!!!

    ОтговорИзтриване
  18. ТРАКИ "Женина" ООД26 декември 2014 г. в 16:21

    Отзив 155.
    "Продължавайте!"
    Венцислав Н., с. Белащица.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.