Translate

четвъртък, 19 юни 2014 г.

Начално финансиране за работа от къщи

Малко хора, особено тези с трудов манталитет (работа за работодател по трудов договор) 

предвиждат необходимостта от финансиране при започване на работа от къщи. Много малко вероятно е да не се налага такова. Каквато и дейност да започвате, тя не може да се стартира на „тола поляна" и все нещо ще е необходимо да закупите, за да се съоръжите подобаващо за попрището, което сте си избрали. Ако професионално сте оборудвани, най-малкото ще са Ви нужни пари за разгласа и популяризиране на дейността Ви.

Въпросът, обаче е от къде да намерите пари, 

за да си закупите необходимите активи, ако все още не сте се съоръжили подобаващо? Това не е толкова сложен проблем. Има редица достъпни начини да финансирате Вашето начинание изгодно. Първото място, където можете да потърсите финансиране е Вашия дом. Направете списък на вещите, от които  вече не се нуждаете и организирайте гаражна разпродажба (не забравяйте казаното за разгласата, ако искате да спечелите добре). Повечето хора остават приятно изненадани от това колко пари могат да изкарат по този начин в почивните си дни.
След това (ако се налага) се обърнете към Ваши роднини или към най-близките си приятели, които Ви вярват и искат да Ви видят преуспяващи. Предложете им да Ви финансират срещу дял от печалбата Ви. Обърнете се също и към хора, които вярват в личните Ви качества или потърсете членство в кооперациите, които отпускат микрокредити на своите членове по нарастваща схема. Информация по други програми за рисково финансиране при работа от къщи може да потърсите и в местните клонове на Търговско-промишлената палата или Индустриалната стопанска асоциация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.