Translate

вторник, 7 октомври 2014 г.

Надомна работа с къщички за домашни любимци.


"Не съжалявам, че се захванах с това производство."

Не четете тук, ако мислите, че производството от къщи на къщички за домашните любимци не е надомна работа и от тях не се изкарват пари. Но вижте преди това какво казва Андрей пред репортер на вестник "Труд":
“Доволен съм и не съжалявам,
че се захванах с това производство.
За мен то се оказа златна мина.”
интервю пред
в-к “Труд” на Андрей М. от гр. Мъглиж.

Надомно изплитане от растителни материали.

Той произвежда надомно, по метода на изплитането от безплатни растителни материали, чудесни къщички за домашни любимци и ги изнася за Холандия, превръщайки тази изцяло надомна работа в голям семеен бизнес с пазари и в чужбина. Не е толкова сложно всеки да усвои тази технологията, стига да притежава малко амбиция, делово отношение към надомната работа (не всеки може да се контролира да работи в къщи - без началство над главата си) и известна предприемчивост.


Надомно плетени изделия.

По този начин могат да се произвеждат и цяла поредица чудесни изделия, като чанти, шапки, столчета, бонбониери, масички и т.н. И всичко това може да се продава на чудесна цена не само в България, но вече и в Европа. При това без ограничения. Плетените надомно изделия не изискват някакви сертификати, разрешителни ... Произвеждате и ... експедирате.

Технология за изплитане на изделия от растителни материали.

Другият вариант е да се възползвате от пълнообемна готова  Технология за изплитане на изделия от растителни материали (както от цели пръчки, така и от ленти), обяснена детайлно, постъпково и онагледена с ясни илюстрации, при това на съвсем прилична цена.

Надомна работа за чевръсти ръце

Но предупреждавам, че това е нелека надомна работа, предназначена само за сериозни хора, с чевръсти ръце и предприемчив дух. Но затова пък и печалбите от нея могат да бъдат значителни. Помислете само, че може да се работи с напълно безплатен материал, а домашните любимци са на такава почит днес! Това е една чудесна Анти-криза възможност.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.