Translate

сряда, 8 октомври 2014 г.

-Работа с английски език.

Ползвате ли английски език?

Английски език се говори и използва от 3 милиарда души по Земята и порад итова дава огромно предимство за работа на хората, които го владеят. Помислете си само. Вашите доходи са в пряка зависимост от размера на пазара, на който работите. Едно е да работите за пазар от 7 милиона българо-говорящи клиенти, а съвсем друго е да работите за 3 милиарда.

Бизнес преговори на английски.

Отделно, английски език се използва от почти всички международни организации и институции. А това са хиляди нови възможности, за които до сега даже не сте и подозирали. Английски език се използва почти задължително и в бизнес преговорите. Едно е да работиш за местен пазар, а съвсем друго да се изстреляш на работа в орбитата на международните пазари.

Работа в чужда фирма.

Ползването на език Ви дава възможност, например, да работите директно на международния валутен пазар форекс - там където "стоката" са самите пари - есенцията на всеки бизнес. А това е възможност за качествено нова работа, при това надомна, с компютър от Вашия дом. С английски език може да започнете работа в чужда фирма. Или да работите за такава, но без да напускате страната и даже - дома си.



Фрилансери за работа в интернет.

Например фрилансерите, програмистите, уеб администраторите, уеб дизайнерите - все ултра съвременни възможности и то за надомна работа, но не у нас, а в или с чужбина, където сигурно сте чували за заплати от по над 1 милион долара годишно. И накрая не забравяйте, че с английски език се ползва световната мрежа за Интернет работа, където понастоящем пребивават над 1 милиард потребители. Ето, на това се казва работа! Учете и ползвайте английски!
----------

1 коментар:

  1. Средната заплата на хора, работещи с български език е 500 лв, а на хора, които ползват английски - може да стигне и 5000 долара.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.